Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajagoda

Nie mam pracy niedługo oszaleje !

Polecane posty

Gość Tajagoda

Męczyłam się kilka lat w zakładzie aby zarobić na studia, pół roku temu zostałam wypowiedzenie jak inni moi znajomi z pracy, zakład upadł. Studia ukończyłam i siedzę w domu, na próżno wychodzą mi poszukiwania nowej pracy :( niedługo w tym domu chyba zwariuję, coraz bardziej zaczynam się załamywać moją sytuacją. Mieszkam z rodzicami, za granicą też nie mam bliskich znajomych aby mi coś załatwili. Nie wiem już co robić :( :(

Gość gość
Ja też szukam i znaleźc nie mogę godnej w Polsce. Naszczęście mąż pracuje. Brak doświadczenia mnie skreśla,a jak coś jest to za pięć złotych za godzinę za pracę w sklepie. Czasami myślimi nad wyjazdem :/

Gość nasturcja 123
ja jestes sama i bez zobowiazań, to na co czekasz, jedz na zbiory za granice chociaz sezonowe, a potem do np. opieki nas starszymi osobami

Gość Tajagoda
Tu jest masakra w tej Polsce. U mnie jest sytuacja taka że mam faceta ale nie jesteśmy małżeństwem on pracuję ale sam na siebie ja od niego nic nie chcę...

Gość Tajagoda
Patrzyłam już na takie ofert sezonowe, ale się boję tak sama jechać w ciemno :/ z tą opiekunką osób starszych także ale wymagany jest język obcy, a ja znam tylko podstawowy niemiecki :(

Gość nasturcja 123
to sprawdz tylko pracodawacę, i jedz, czego sie masz bac? ja niestety nie moge, bo siedze na dziecko, ale chetnie bym pojechała. do odwaznych swiat na lezy, jak bedziesz siedziec i sie tylko bac... to nic cię z zyciu ciekawego nie spotka

Gość Tajagoda
Oczywiście bardzo bym chciała, już nawet nie zwracam uwagi na faceta. Ale wiesz jak to jest z kimś byłoby raźniej :/