Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet i ciąża

Polecane posty

Gość gość
Kinga, ta Twoja imienniczka to już go z 10 razy pakowała, z 5 się wieszała i co najmniej 3 w szpitalu leżała. Nie znam nikogo, kto w trakcie 2 lat strzelał sobie tyle samobójczych. Mój dom nawiedzała ze trzy razy. Za rękę nie złapała, a on szedł w zaparte. Ja też kłamałam, bo prosił. Po prostu przyjaźń. Teraz to nie przejdzie. Wszyscy wiedzą, że mamy romans, ale nikt już jej nie drażni.

Gość gość
Kurfa, co ostatnio u Was w tivi lecialo, ze takie tematy powstaja :D

Gość gość
Nie masz powodu do radości, on Ciebie nie chce, jego zona opinię Ci wyrobi, po chłopie spłynie, do Ciebie przylgnie błoto.

Gość gość
Dzięki za uświadomienie. Ona ma gorszą opinię. Plotkary i kłamczuchy. Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi znaleźć wyjście z sytuacji i przekonać do siebie tego gościa.

Gość gość
A co tutaj jarzyć. Murem za nim nie stanie bo wstyd na cały powiat. To zbyt publiczne małżeństwo.

Gość gość
I Ty chcesz z taką łajzą z zaszarganą opinią zyć? Jesteście siebie warci

Gość gość
Nie mam zamiaru się wieszać. Nie jestem pokroju Twojej imienniczki.

Gość gość
Stefanka Fanka- dlatego podejrzewam, ze to prowo, skoro nawet Autorka nie umie odpowiedzi ze zrozumieniem czytac

Gość gość
Albo specjalnie wali teraz po oczach ta "imienniczka" :D

Gość gość
Jesteś fanką jakiegoś zapyziałego pseudowładcy o imieniu Stefanek???

Gość gość
16.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość W zaparte nie bardzo. Wszyscy dookoła wiedzą. Spotykaliśmy się w miejscach publicznych, mamy wspólnych znajomych. Chciałabym mu udowodnić, że to nie koniec świata. 2013-06-16 22:30:51 [zgłoś do usunięcia] gość A co tutaj jarzyć. Murem za nim nie stanie bo wstyd na cały powiat. To zbyt publiczne małżeństwo xxxxxxxxxxxxxxxxxx To w końcu będzie skandal, czy nie? Wiem jedno, Twojego wizerunku to nie poprawi, kazde dziecko z innym, a chłopa do tej pory nie udało się złowić, jak zyć bez portek? :D

Gość malajama
cala trojka,Ty,Kinga i ten zonaty,to jakies popaprance zyciowe.Jestescie siebie warci.Nie wazne,jak bedzie,to bedzie i pozostanie wielki burdel

Gość gość
to sie w*****a fani Stefanka na calym swiecie :D

Gość gość
Nie mam zamiaru łowić facetów. Ludzie, nie o to biega. Dam sobie radę sama z kolejnym dzieckiem. Uwzięliście się na mnie, bo ... ? Szukam pomocy, bo zależy mi na tym właśnie facecie. To gość o zaniżonej samoocenie, niewylewny w uczucia, nauczony wygodnego bycia, niezdolny do życia w pojedynkę. Pojawił się i problem i on próbuje go rozwiązać po najmniejszej linii oporu. Wie, że decyzji nie zmienię.

Gość gość
zbyt poufale stefanka nazwalas :P i nie pisz, ze myslalas ze bedzie dla wszystkich zrozumiale, specjalnie! wybralas taka forme :P

Jakaś Ty głupia :o nawet matka Teresa byla bardziej ogarnięta i umiała lepiej zadbać o swoje interesy:D Matka Teresa z Kalkuty :) taka święta, żeby było jasne :classic_cool:

Specjalnie :) ale myślałam że tak będzie trochę śmiesznie i troche dwuznacznie, ale zrozumiale :) fanka Stephena Kinga byłoby tak drętwo i nie spodobałoby się Stefankowi :p

Gość gość
bosheee dziewczyno ale masz problem, czy nick taki sraki czy owaki, kogo to obchodzi:P

Gość gość
Autor książek grozy. Nie dziwi mnie Twoje podejście.

Nie o to biega, że ma obchodzić :p ale żeby czegoś takiego nie pojąć trzeba być naprawdę...niezbyt mądrym :D może się przechrzczę na MickiewiczaAdasiaFanka :p będę Mickiewiczą

Gość gość
Nie chcecie pomóc - ok. Dzięki tym, którzy starają się mnie uświadomić. Jestem zdania, że należy wypić piwo, którego się nawarzyło. A wierzcie mi, że facet wyszedłby z twarzą, gdyby wziął odpowiedzialność za problem, jakim jest moja ciąża. I tak też twierdzą nasi znajomi. Dziwią się, że w łóżku, na imprezach z problemami do mnie, a teraz? Strach? Grom z jasnego nieba?

Gość gość
Jak chcesz wdepnąć w jeszcze gorsze gówno to Twój problem, bo ja takiego faceta kopnęłabym w zadek, a nie pozwoliła zrobić sobie dziecko. O tym, aby z nim układać życie, po takich tekstach, nawet nie próbowałabym.

Gość gość
A może to i jakiś sposób? Alimenty i tyle. Może go to w jakiś sposób dotknie i zmieni zdanie...