Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Samotność ma swoje poważne zalety.

Polecane posty

Gość NR
Tak, mam już z górki ;)

ja jestem samotna i znerwicowana. nie gadaj, że z kimś będzie jeszcze bardziej stresująco:O zalety samotności: - wolność osobista - czas i miejsce na refleksję, pasje, sztukę ewentualnie, na przemyślenia nad życiem - dla niektóych pewnie flirt z kim się chce a nawet coś więcej, ale ja się nie zaliczam - nie trzeba mieć dzieci. ani wychodzić za mąż. ani wpraszać się do czyjejś rodziny i znosić jej opinie o mnie. - nie trzeba się denerwować, że Cię ktoś zdradzi lub kopie w d**ę wady: - pustk emocjonalna - ułomność społeczna - jeśli nie jesteś bardzo odważny bez pary nigdzie nie wyjdzesz. albo chociaż bez znajomych, ale czasem partner po prostu musi być. np. wesele - brak życia seksualnego (w moim przypadku niezbyt uciążlwy problem. -

Cream. Wygląd ma znaczenie, kiedy się starasz o pracę na przykład. Warto zadba o wygląd, nie ze względu na powodzenie u kobiet, a ze względu na to, że ludzie wyrabiają sobie często opinię na podstawie pierwszego wrażenia.

brokeninside musisz nie mieć zainteresowań, że narzekasz na pustkę emocjonalną. Ja wiem, że między innymi przez zainteresowania sobie nikogo nie znajdę i poglądy. Byłbym wzięty za dziwaka po prostu, a i poglądy mam kontrowersyjne, niepopularne w dzisiejszych czasach.

jeszcze pozytyw, ale zalicza się do wolności: jeśli się samemu tego nie potrzebuje nie trzeba się srać z wyglądem, wagą, mięśniami i ogólnie z innymi oznakami zadbania w każdym znaczeniu tego słowa a do wad: masz przej****e jak masz depresję i nie masz partnera, ale jak jesteś chory psychicznie to partner też ma przej****e. więc egoistyczne podejście:)

Gość NR
o z tym się nie zgodzę, warto dobrze wyglądać dla samej siebie

warto, ale nie musisz,. możesz się interesować dbaniem, a możesz mieć to w d***e:) wbrew nowoczesnym poradnikom i reklmaom.

Gość gość
jak lecicie na d*pków to nic dziwnego, że podajecie takie a nie inne powody

ja nie pisałąm o pustce w ogóle, a o pustce emocjonalnej. tylko zwierzęta (po części) i znajomi (niepewni) zapełnią Ci to zamiast partnera fajnie, że masz takie zainteresowania to bardzo ważne w życiu:) ale rozgraniczmy pewne sprawy.

Gość gość
samotnosc trzeba zaakceptowac.Jestem sam bo tak zdecydowalem,nie chce obarczac swoimi problemami drugiej osoby.oba rozwiazania maja swoje dobre i zle strony.To indywidualna decyzja.

Gość gość
Frajerzy bez partnerek. Kobieta, ktora miala 2 przed nim to wycieruch? Zakompleksiony cham. Normalni faceci nie patrza na to ilu kobieta miala przed nimi, nie zawsze o to pytaja ;) gdzie ty zyjesz czlowieku.

"16.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Frajerzy bez partnerek. Kobieta, ktora miala 2 przed nim to wycieruch? Zakompleksiony cham. Normalni faceci nie patrza na to ilu kobieta miala przed nimi, nie zawsze o to pytaja gdzie ty zyjesz czlowieku." Mylisz się. Normalny facet szuka dziewicy, bo brzydzi się nasienia innych facetów. Po za tym, co wy możecie wiedzieć o wyższych pojęciach, jak miłość, wierność lojalność?

Jeśli ją rzucił to znaczy, że ma mankament. Albo jest tak głupia, że dała się wykorzystać i zostawić. W sumie na jedno wychodzi. :o

W ogóle, jeśli kobieta jest dziewicą w wieku 2x lat, to oznacza, że albo jest brzydka, albo beznamiętna - chłodna emocjonalnie. A to koronny argument, żeby sobie odpuścić kobiety do końca życia...

Poza tym ja nie nadaję się do intymnych kontaktów z kobietami, bo sam jestem beznamiętny, chłodny emocjonalnie. Dużo osób chyba min przez to zarzuca mi gejostwo...:o a ja jako Kshatriya tak pedałów nienawidzę...:o

Nie zrozum mnie źle. Nie mam zbyt wysokiego mniemania o sobie. Ale doszedłem do wniosku, że będąc chrześcijaninem i potomkiem Ariów, lepiej z nikim się nie wiązać, aniżeli brać za byle kogo. Kiedyś nawet się w kimś zakochałem, ale mieszka zbyt daleko ode mnie. Z resztą, czasem czuję, że tylko bym się na tym przejechał... To chyba kwestia przeznaczenia poprostu.

Gość myszawsosie
"Frajerzy bez partnerek. Kobieta, ktora miala 2 przed nim to wycieruch? Zakompleksiony cham. Normalni faceci nie patrza na to ilu kobieta miala przed nimi, nie zawsze o to pytaja oczko.gif gdzie ty zyjesz czlowieku." Dokładnie. Wolałby nieszczęśliwą, od zawsze samotną, zamkniętą pod kloszem w domu, znerwicowaną dziewicę w fatalnym stanie psychicznym. K***a potrzeba bliskości i kontaktu fizycznego w tym SEKSU to podstawowa potrzeba człowieka, z takimi poglądami i wymogami "czystości", kobiety nietykalnej to trzeba być prostackim, psychopatycznym s********m .