Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci są dziwni

Polecane posty

Gość gość

moja koleżanka ma męża,mają małe dziecko,a on nie zajmuje sie dzieckiem wcale, ma pretensje,że sie nie wysypia... ciągle ją szantażuje,że weźmie rozwód,albo się wyprowadzi. bo nagle stwierdził,że do siebie nie pasują :O kto mu kazał się zaręczać z nią po 5 miesiącach i tak szybko brać ślub. nie rozumiem takich ludzi. facetom naprawde odbija po ślubie

I na podstawie jednego przypadku stwierdziłaś, że facetom odbija? Ehh ta "kobieca dedukcja". :o

Gość gość
1. zaręczyny pewnie wymusiła na nim 2. twoja koleżanka zgodziła się w trakcie oświadczyn 3. takiego sobie wybrała No tak ale wina zawsze spada na niewinnego

Gość gość
ona nawet nie wiedziała,ze on chce jej się oświadczyć...wszyscy się dziwili,ze tak szybko. według mnie tez,bo nie zdążyli się poznać za dobrze,nawet nie mieszkali razem przed ślubem i to tez pewnie jest przyczyną... nie warto jednak się spieszyć z takimi sprawami a poza tym dużo osób mówi,że po ślubie się zmienia na gorzej

Gość gość
Wiekszosc takich pochopnych zwiazkow szybko sie sypie bo ludzie sie poznaja dopiero po slubie

Gość Gardner
Znam takie same sytuacje, w których to kobieta jest tą "złą". Specjalnie w cudzysłowie, bo szczerze - fakt, że mamy teraz wysiew rozwodów i w ogóle, jednak czasem się nie układa, można powalczyć o związek, ale bez sensu się dławić bez szansy iskierki na lepsze jutro. Lepiej już się rozwieść (nawet dla dobra dziecka). Bo bez sensu, żeby się wychowywało w toksycznej aurze ciągłych kłótni i panującego zimna emocjonalnego...

Gość gadanie
jestem po ŚLUBIE 8 lat byliśmy ze sobą miesiąc przed do dziś nam ze sobą dobrze

Gość gość
on stwierdził,ze nie pasują do siebie, bo np. lubią inne filmy i muzykę... jedy,gorszego powodu nie mógł chyba podać. po prostu znudziło mu sie bycie mężem i tatusiem, bo woli spedzac czas z kolegami...

Gość Gardner
Każdy ma prawo żyć, jak uważa licząc się z konsekwencjami, jakie trzeba będzie ponieść. Według mnie wszystko można pogodzić, ale jak ktoś nie umie... to musi wybrać:P

Gość gość
Napisalam "wiekszosc", nie wszystkie. Udalo sie Wam jak slepej kurze ziarno, bo madre to nie bylo, co zescie zrobili. Poza tym nie znam Was i nie wiem, jakim jestescie zwiazkiem, moze on sie puszcza, a Ty z desperacji przymykasz oko.

Gość gość
najłatwiej obwiniać faceta za wszystko i nie widzieć w tym choćby najmniejszej swojej winy

Gość gość
Dokladnie facet jest zawsze winny choc by nie wiem co takie myslenie maja kobiety wpierw popatrzcie na siebie jak sie zachowujecie i co robicie zawsze wina lezy po 2 stronach barykady:P