Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POCKOCMOC

I gdzie niby Madziula znajdzie lepszego odemnie faceta?

Polecane posty

Gość POCKOCMOC

Prawda jest taka że nie znajdzie. Zrobiła poważny błąd odtrącając mnie. Na szczęście ja jestem takim typem człowieka że w każdej chwili może to naprawić mimo że trochę mi już przykrości sprawiła.

Gość gość
wystarczy taki ktory bedzie pamietal ze nie pisze sie madziula

Gość POCKOCMOC
A właśnie że będę pisał Madziula żeby mi nikt nie zzarucił że jestem jakąś ciotą bezgranicznie poddającą się woli kobiety, tylko porządnym ale mającym własne zdanie chloopakiem.

Gość gość
i wszystko jasne

Gość Evi88
Tego kwiatu, to pół światu! :) Nie bądź taki zapatrzony w siebie, bo zapewne miała powody by Ciebie 'rzucić' ;)

Gość POCKOCMOC
Ale przecież Madziula to dziewczyna z moich marzeń, dobra i ładna, tak nie może być że nie jesteśmy razem. Jak chodziłem do sklepu francuskiego na zakupy to zawsze sobie kupowałem 'Madeleine', takie ciastka kr***e bo myślałem że mi to przyniesie szczęście z nią.

Gość barney
biedny miś ona i tak wybrała innego jej decyzja

Gość barney
kr­uche

Gość gość
starszy pokemon telewizyjny to członek TW ojej dramatycznie szlachetnej " lolek family"

Gość gość
widać nieporadność sprawcza coraz mocniej wali ci na dekiel albo dwa ;-) grabarze mogą najwyżej dać ci złote luty żebyś w spokoju trafił do kotła z sushi eghghe... ciemno tam i ciepło to TW eee ulubione klimaty cio? jak to mówią ..co się odwlecze to nie uciecze zajonc masz na tom okoliczność jaki " wykupny" bilet? na pewno taki "geniusz" wynajmie pośledniejszego "słupka" eghehe ..chuć nie wydaje mnie się coby rozwionzało ten mały problem TW ojej ziemskiej egzystencji niestety..pszykro mnie jest z tego POwodu eghehe ;-) mimo szczerych chęci TW-ych ;-)))