Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śpiewacie kołysanki?

Polecane posty

Gość gość

waszym dzieciom?

Gość gość
tak - dziecko je uwielbia :)

Gość gość
Tak . Zdarza się ze i zmyslam jakieś. Córka ma 13 m. A ja we ciąż jej śpiewak gdy na dąży się okazja

Gość gość
nie..bo dziecko zamiast spać gorzej beczy hehehehe.widocznie tak ładnie spiewam..ale dużo mówię

Gość gość
Śpiewałam jak był niemowlakiem. Tak do 2 lat prawie teraz ma 6 i czytamy bajki i książki przyrodnicze. A wogóle dzięki za przypomnienie. To takie fajne wspomnienia.

nie. starsza nie lubi jak śpiewam - zawsze mnie ucisza :P nie wiem czemu, ponoć bardzo ładnie to robię... starszej przed snem czytamy bajkę. młodsza lubi jak śpiewam, cieszy japkę bardzo :) ale zasypia ładnie sama bez płaczu w swoim łóżeczku to nie ma sensu jej śpiewać. śpiewam jej dużo w dzień ;) nabardziej lubi szanty :D Gdzie ta keja :P

Gość gość
śpiewaliśmy do około 6 roku życia, zawsze była opowieść lub bajka a potem zaśpiewaj mi :D jak szła do zerówki to powiedzieliśmy, że jest już dużą dziewczynką i szlam dać buziaczka,chwilę pogadałyśmy i wychodziłam. Z drugim tak samo uwielbia śpiewanie i zamierzamy tak samo długo śpiewać jeśli będzie tego potrzebowało. To są chwile dla nas aby nacieszyć się bliskością, bo w dzień nie zawsze jest czas wiadomo, że każdy zabiegany praca z pracy, obowiązki domowe, spacery dobrze że jeszcze karmię to też mamy kilka chwil tylko dla siebie.

tak :) Natka uwielbia a Myszkin tez lubiła jak była mała repertuar mam ograniczony ale Małej to nie przeszkadza dwie rundy aaa kotki dwa i Mała śpi ;)

Gość 234rqfrcv
Mój synek bardzo lubił kołysanki i miał swoje ulubione. Ale od kilku tygodni, jak zaczynam śpiewać, to krzyczy nie i zatyka mi buzię. :) Chociaż czasami ledwo mu się powieki otwierają, nie i koniec, ponieważ wie, że śpiewanie go uśpi, a on nie chce spać, tylko chce jak najdłużej łabuzować. :) Ma dwa lata. Poszłam z nim na procesje Bożego Ciała i widzę, w pewnym momencie, że zaczyna być senny, ludzie zaczęli śpiewać pieśni, a ten zaczął krzyczeć nie, nie, bo go jeszcze bardziej to usypiało niż sam ruch wózka. :P Ale i tak zasnął. :)