Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenna millo

Jakis czas temu bylam w Dubaju. Arabowie sa mega przystojni!!!

Polecane posty

Gość milenna millo

Od razu mowie, ze nie mam zadnego Araba za meza ani nie zamierzam miec. Pisze tylko o tym co widzialam. Bylam w Dubaju pare tyg.temu na kilkudniowym urlopie. Arabowie, ktorych widzialam sa nieziemsko przystojni. I mowie tu o takich typowych Arabach w tych ich sukniach białych dkugich i tych bialych chustach na głowie z takim kółkiem. Nie wiem jak to się nazywa dokładnie. Kazdy z nich byl wypielegnowany, czuc bylo drogie perfumy, twarz wypielegnowana, piękne zęby, czyste paznokcie i generalnie strasznie przystojni faceci! Mimo iz nie lubie za bardzo muzulmanow to musze wam powiedzieć ze mi sie nogi uginaly. Jacy faceci! I uwaga! Arabowie sa wysocy! Szkoda, ze Polacy tak nie wygladaja :(

Gość gość
no i ?

Gość glos prawdy na ten temat
zgadzam sie, nie ma jak to bogaci Arabowie z Arabii Saudyjskiej. Teraz porownaj sobie takiego pachnacego, zadbanego Araba z takim smierdzacym ciapatym z Pakistanu lub Indii w Anglii. :D

Gość KARA83
gosc jestes glupi jak but:)ludzie sa rozni i nie mozesz wszyskich pchac do jednego czarnego worka.Znam arabow rowniez roznych co polakow i inne nacje narodowe...KONIEC-TEMAT RZEKA

o gustach sie co prawda nie dyskutuje;-) ale mi sie sniadzi mezczyzni w ogole nie podobaja, ale widze ze wiekszosci Polek, jak mniemam, juz tak - mysle, ze to jest na zasadzie przeciwnosci/egzotyki. Poruszylas tez ciakawa kwestie ze niektorym "emigracjuszom do JUKEJ" pomylily sie slowa arab z kazdym nie-bialym podobnym im samym emigracjuszom z innych krajow, ktorzy razem z nimi wspolnie klepia biede na przedmiesciach londynu;-) W arabach bawi mnie - ale w pozytywnym sensie- zwlaszcza w emiratach - to ich zamilowanie okazywania bogactwa, lekko kiczowaty ale niepozbawione uroku;-)

Gość gość
To prawda, fajne z nich chlopaki:) ale mental do d...

Gość gość
Tylko araby i murzyny!

Gość gość
Mi się u nich podobają grube czarne brwi,ładne oczy i łagodne rysy twarzy a nie jak u polskich facetów nalane i podwójne podbródki. Izraelczycy też są mega przystojni.