Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET CHCIWY NA PIENIADZE

Polecane posty

Gość gość

wiedzialam ze jest chciwy ale nie myslalam ze bedzie na tyle bezczelny zeby mnie zrobic w jajo z placeniem za r-ki, zakupy itp.. obiecuje ze bedzie placil lecz do tej pory na obietnicach sie skonczylo ( dwa razy tak bylo ) to jest moim zdaniem nie w porzadku z jego strony ze ja pokrywam wieksze koszta wspolnego utrzymaniapowiedzial ze bedzie placil ale czy dotrzyma slowa jest leniwy, nie zarabia duzo , ale jakos nie szuka tez dodatkowej pracy czy tez lepiej platnej..

Gość gość
miałam to samo uciekaj...

Gość gość
probuje ale szczerze - kiepsko mi to idzie kiedys kiedys juz chcialam sie wyprowadzic, ktoregos dnia, nie bylo go , byl w pracy , ja mialam popoludniowa zmiane i chcialam wczesniej zalatwic chate sobie to on wrocil wczesniej z pracy, innym razem zachorowalam dosc powaznie, teraz on mi mowi ze bedzie mial wolne bo robia jakies remonty u niego w zakladzie ,jestem zalamana :(

Gość gość
:( :/ skad sie biora takie d*pki :(

Gość cygankazlotowlosa
jak to skąd ? z kontowni,debilko

Gość gość
To dawaj na te rachunki tyle, co on. Jak się zadlużycie, to wtedy spłacicie po połowie.

Gość gość
nie jestem debilka !

Gość gość
a to wyprowadzic mozesz sie tylko jak jego nie bedzie? :o postaw sprawe jasno, albo dzielicie sie 50/50 albo sie wyprowadzasz

Gość gigi gigi
facet wygodny - a ty głupia!

Gość gość
założyłaś juz chyba 5 temat o tym swoim przyd**asie! Jestes debilką do kwadratu! Jesli się mieszka razem to robi się wspólna pulę pieniędzy na opłatę mieszkania+media+jedzenie, resztę z wypłaty zostawiacie sobie na swoje włóasne zachcianki🖐️ Facet twoj to d*pek a ty jestes idiotka także w sumei to dobraliscie się🖐️

Gość gość 111

Rozdzielność majątkowa albo niech wypier... . Ale mam nadzieję że do tej pory to już go dawno zostawiłaś.