Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY: Jak nie przyjdzie się na pierwszy termin egzaminu...

Polecane posty

Gość gość

Jak nie przyjdzie się na pierwszy termin egzaminu i nie ma się żadnego zwolnienia od lekarza ani nic to zawsze można przystąpić do drugiego terminu? bo kurde pos(r)ały mi się godziny i teraz już nie zdążę i nie wiem co zrobić :/

Gość gość
na drugi, wrzesniowy tak

Gość Bydgoszczanin_2
Tak możesz przyjść na drugi bez problemu , pod warunkiem że spełniasz wymogi szkole jeżeli dotyczą one frekwencji lub oddania jakichś prac przed egzaminacyjnych. Egzaminować Cię będzie ta sama lub inna osoba ze szkoły zajmujaca się identycznym przedmiotem. Poprawka za zgodą dyrektora raczej wiec do ng składaj pismo. Poprawka moze nastapic nawet za tydzien wiec spodziewaj sie wszytkiego

Gość Laura1233
w takim razie radzę Ci załatw zwolnienie jesli dasz rade i złozysz podanie o egzaminie .Nie wiem czy tak mozna na waszej uczelni ,ale napiszesz ,że byłaś chora i prosisz o przywrócenie terminu u nas zwykle za nie pojawienie sie na egz bez odroczenia go grozi utrata terminu

Gość gość
Idż do lekarza, powiedz że masz sraczkę i na bank dostaniesz zwolnienie. Wtedy przysługują ci normalnie dwa terminy.