Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justi3d

Dieta 3D Chili - kto ze mną?

Polecane posty

Gość 3dmama
Ja stosuje sobie tą dietkę już od dłuższego czasu i też często zamieniałam różne potrawy. Teraz to generalnie po prostu trzymam się założeń i robię też własne potrawy plus minus w podobnym klimacie. Generalnie 3D Chili to dobra dieta bo wprowadza dobre nawyki, jak się trochę człowiek przyzwyczai to potem już nie patrzy w menu bo to idzie własnym trybem. A skoro podczas diety ktoś się czuł super i doszedł do wniosku, że to coś dla niego no to wiadomo, że będzie sobie na spokojnie stosował dalej. Tym bardziej, że to jest logiczna i zbilansowana opcja

Gość gość
zobacz na wizażu wątek, tam dziewczynki gadały o nich

Gość gość
Ja stosuje te kapsułki ale od tygodnia dopiero, za wcześnie więc żeby coś mówić chyba :)

Gość gość
no nie wiem, wyglądają jak zwykle suplementy diety.........

Gość gość
A powinny wyglądać jak niezwykłe? Są suplementami diety i tak wyglądają :D Polacy marudny naród boshhh :P

Gość ciekawi_mnie_swiat
Z tego co przeczytałam u nich na stronce to mają wiele składników, które są często stosowane w odchudzaniu jak jagody acai, wyciąg z zielonej herbaty itp. Ciekawe jest to, że na każdą porę dnia są dobrane inne składniki i inaczej wtedy działają. Założenia są jak w 3d chili właśnie i chyba stworzyli je jako zamiennik lub uzupełniacz tej diety.

Gość MonaLusa
Ja sobie zamówiłam pakiet turbo i czekam, generalnie koncepcja mi się podoba mam nadzieje, że będzie działać :>

Gość milkaOo
No ja się właśnie zastanawiam który pakiet wybrać na pierwszy raz, bo jeszcze tych kapsułek nie próbowałam wcześniej..?

Gość gość
No jak patrze po ilościach to ten turbo+ się opłaca najbardziej..

Gość MonaLusa
Ja sobie akurat chcę zrobić intensywny miesiąc na próbę więc turbo będzie akurat. Mam nadzieję, że w poniedziałek będę już miała w łapkach od rana :P

Gość elvvira
Ja też mam w planie te kapsułki ale jestem już w połowie miesiąca z 3d chili i chciałabym skończyć. Mam taki plan żeby zrobić 1 miesiąc samej diety i kolejny miesiąc razem z kapsułkami (ja też właśnie chcę intensywnie, więc wezmę pakiet turbo) i porównam sobie wyniki :D Podchodzę sobie do tego jak do ciekawego doświadczenia na sobie samej i nie myślę w ogóle, że to dieta - tylko, że naukowe doświadczenia (a jak skończę to akurat będę miała za sobą 2 miesiące diety!!! :D taki mój patent na motywację :P)

Gość natala0lo
A mogłabyś zrecenzować potem wyniki, jak pi pierwszym miesiącu i jak potem z kapsułkami? Bo mnie zainteresowało to strasznie :D

Gość MMarteczka90
A ja biorę habaicynę, czyli chili z pierzgą pszczelą na wątrobę, i na żadnej specjalnej diecie nie jestem, a widzę że mój metabolizm fajnie przyspieszył. Oczywiście nie jem jakoś przesadnie dużo, ale nie mam żadnych restrykcji typu: nie jeść po 18, nie jeść pieczywa, itd., oprócz tego trochę się ruszam. Wydaje mi się, że jak się zażywa odpowiednią dawkę kapsaicyny oraz wzmacnia wątrobę, aby sobie radziła z usuwaniem toksyn, to nie trzeba się jakość mega ograniczać we wszystkim.