Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justi3d

Dieta 3D Chili - kto ze mną?

Polecane posty

Ewa 619 trzymam kciuki, ze w koncu cos poleci. U mnie brak spadku wagi dzisla bardzo demotywujaco, a co do cm niestety sie nie zorientuje bo sienie zmierzylam przed dieta.

Gość Gillian_
ja też nie znoszę imbiru, ale łączego z herbatą figura detox i jakos to się uzupełnia, nie jest tak źle :)

Pyszny jest ten przepis na rybe zapiekana z pomidorami i mozarella, polecam :) zrobilam to z łososiem i bardzo mi smakowalo, tak jak ten wloski makaron ze szpinakiem, tez byl pychota. Jest w tej diecie kilka naprawde fajnych przepisow.

Gość gość
Dzisiaj zaczynam :) muszę BARDZO schudnąć

powodzenia, ja niestety przerwalam ja z powodu wyjadu :) oczywiscie przytylam z powrotem prawie do tego z czego wyszlam. Z tego co ustalilysmy z innymi dziewczynami, nie ma roznicy w zestawach w zaleznosci od podanego wieku czy trybu zycia, wiec te zestawy indywidualne to wielka sciema, kazdy taki sam, jedyne co z niektorych zmieniaja kolejnosc potrwa z innym dniem, co przeciez i tak mozna robic samemu. Ale wiem ze te przyprawy w diecie naprawde pomagaja na przemiane materii i to pomaga chudnac :)

Gość gośćDora
Jestem dzisiaj na tej diecie 3 dzień, 2 dni były dla mnie niezbyt dobre ale jak sie człowiek obżerał to teraz ciężko się przestawić, ubyło mi już 2 kg, ale to pewnie woda schodzi

Gość gość
ja uzywam samych przypraw nie calej diety... ograniczam jedzenie.... po 6 dniach -1,9kg

Gość A__GGG___AAAA
jestem juz na tej diecie 16 dzień i spadło mi 4 kg, polecam, a dieta bardzo smaczna, dodam, że czesto zamieniam posiłki i tak bardzo rygorystycznie jej nie stosuję

Gość gość
Witajcie, ja dzisiaj jestem drugi dzień na diecie 3d chili, narazie mogę tylko powiedzieć że po obiedzie z dnia pierwszego czułam się bardzo nasycona, długo nie czułam głodu, a sałatki na kolację całej nie miałam siły zjeść. To jest moja pierwsza dieta i nie mam doświadczenia i porównania ale mam nadzieję,że naprawde schudnę i nie będzie to czas stracony:) Pozdrawiam:)

Gość Kseniutka
Witajcie. ja pierwszy dzień na 3D. Jest to kolejna próba utraty kg , które tak szybko wracają :(. Mam nadzieję, że dziki tej diecie stracę moje 5kg . To zaczynamy :)

Gość nesca1109
witam was wszystkie...kilka dni temu kupiłam dietkę 3DChili i od poniedziałku tj.11tego startuję:) muszę przyznać,że nawet jestem ciekawa nowych potraw,smaków i co tam jeszcze będzie:) kseniutka widzę,że dziś już to Twój 8dzień tak? i jak postępy?

Gość nesca1109
ups...sorrki ja od 9tego a twój dzionek to szósty :) co ja się nabiegałam za tymi przyprawami :( piszcie proszę i wspierajmy się co dnia:)

Gość Ksenia1985
Witajcie. Jestem po 11 dniach. Myślę, że nauczę się jeść częściej i choć trochę zdrowiej. Nie jestem w stanie jeść 5 posiłków dziennie ale sumiennie zjadam przed pracą śniadanie, biorę do pracy 2 przekąski, a po powrocie jem obiad - jest to około godziny 18. Po jakiejś przerwie jak już wcześniej pisałam wracam do ćwiczeń na orbiterku. Z systematycznością lipa, bo zaczyna się praca w nadgodzinach. Jednak liczę na efekty. Daję sobie miesiąc do dwóch na utratę 5 kg. Dla wielu z Was może być to śmieszny cel na tak długi czas, jednak mi zawsze gubienie nadprogramowych kg sprawia spory problem. Siedzący tryb pracy swoje robi.

Gość gość
podoba mi się ta dieta. nie wiem jak skuteczność na odchudzanie ale na pewno jest smaczna :)

Gość Plejka
Dziewczyny, a próbowałyście może tego http://3dchili.pl/ ? Jakieś opinie i doświadczenia? Jestem ciekawa jak to działa

Gość gość
Podłączam się pod pytanie bo to opisane jest ciekawie ale nie znalazłam jeszcze żadnych opinii

Gość teresss
To ma chyba z założenia tak działać jak cla czy l-karnityna. Bo to też są takie naturalnie wspomagacze, nie palą jak słońce w sierpniu ale wspomagają :D A swoją drogą o samej tej dietce 3d chili ostatnio sobie trochę tak wnikliwiej poczytałem i Wam powiem, że nawet, nawet... Może się skuszę na teścik :P

Gość luna luuoker
Teress to chyba nie do końca tak... Z tego co wyczytałam na stronie 3D chili, to to bardziej chodzi o takie kompleksowe podejście do tematu, zauważ, że tam masz trzy pory dnia i każdą atakujesz inaczej. Z tego co czytałam też na innych dyskusjach to laski się wypowiadały, że im to 3D na samopoczucie ogólnie fajnie wpływa.

Gość gość
to może tam amfe dodajo? :P żeby spalanie lepsze było :P

Gość gość
Mama jest na tej 3d chili od 4 miesięcy 0o, generalnie też zauważyłam, że poprawił jej się nastrój jest mniej flegmatyczna a bardziej taka do działania. Zaczęłyśmy razem na spacery chodzić codziennie itd. Ale to też pewnie skutek spadku wagi a nie tylko samej dietki

Gość gość
haha uważaj bo jak mama czyta to Cie pogoni :P

Gość gość
gdzie zapoznam się szczegółowo z dietą za free, nie mam kasy ,nie wiem czy na produkty będę miała

Gość gość
gdzie zapoznam się szczegółowo z dietą za free, nie mam kasy ,nie wiem czy na produkty będę miała

Gość gość
też bym chętnie poznała jakieś przykłady żeby się przekonać czy to dla mnie aby :)

Gość gość
tutaj masz przykładowy dzień podany http://rankingdiet.pl/dieta-3d-chili/ i jeszcze gdzieś trafiłam na blog laski, która przed ślubem stosowała tą dietkę żeby się w kieckę wbić ale już nie pomnę linka :P

Gość gość
kurcze ja już kilka blogów o tej dietce trafiłam, jeden laska pisze, że będzie pisać były chyba cztery wpisy w pierwszy tygodniu i potem cisza a to już dawno było... zmarła? :PPP

Gość gość
Od początku roku stosuje się do zaleceń tej dietki, generalnie komponuje potrawy według jadłospisu i czasem tylko coś po swojemu zrobię. Jest całkiem fajnie, dobrze na mnie wpływa

Gość rikitij
Ja pewien czas leciałem ściśle wg jadłospisu 3d Chili i były super efekty, jak już się przyzwyczaiłam pewne rzeczy weszły mi w nawyk (dietka pomaga uregulować trochę jedzenie oprócz samego celu jakim jest spalanie :) ). Teraz nauczyłam się także komponować zgodnie z zaleceniami ale nie trzymam się tak bardzo ściśle i nadal jest fajnie.

Gość kinny
No to chyba o to też chodzi żeby nawyki zmieniać...