Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki laptop najlepszy doradźcie ?

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar sobie kupić 15 calowy, ale jestem w tym zielona, bo mam jedynie stacjonarny. Poradźcie coś, może Toshiba no i jaki kolor najlepszy.

Kolor jest strasznie rzeczywiście najbardziej istotny :D różowy sobie kup :p Co do firmy to naj naj najlepszy jest jak dla mnie Apple, a jak Cię nie stać to może być Samsung :)

Gość gość
Kolor też, bo np na czarnym widać każde dotknięcie. Mam 1500 zł

Za 1500 musisz szukać promocji, albo jeszcze lepiej dozbierać do 1800, za tyle już kupisz Samsunga, Philipsa...najlepiej nic na A :p wszyscy narzekają na Acera i Asusa

Gość gość
Dzięki . Myślałam o o Thosibie, bo taki widziałam za 1600 15 cali ,ale kolor brzydki taki porowaty siwy.

Gość gość
Ależ bzdura, nie trzeba nic dorzucać; 1500 zł w zupełności wystarczy. Nawet za mniej da radę znaleźć znośnego laptopa. Jeśli nie grasz w najnowsze gry ani nie pracujesz w Adobe After Effects, to nie ma problemu. Polecam ten artykuł: http://jakisprzet.com.pl/hp-compaq-cq58.html

Gość gość
najlepszy matowy ekran i kolor grafit czarny z połyskiem jest ohydny, każdy paluch widać

Gość gość
lenovo, asus (to acery są tandente). mąż jest informatykiem i tam tylko używają asusów albo della, ale to jest inna półka cenowa

Gość gość
Dell

Gość założycielka tematu
Wezmę jednak matowy, Własnie czarny z połyskiem ładnie się prezentuje, chociaż rzeczywiście każde dotknięcie na nim widać. Ten ,który sobie upatrzyłam to ma jedynie błyszczącą matrycę, jutro ma być nowa dostawa więc jeszcze się wstrzymam i coś wybiorę może grafitowy jak radzisz:) Gość dziękuję za radę i linka ( z gier nie korzystam), a stacjonarny mam własnie Acer i mimo, że ma 5 lat i jeszcze nie miałam z nim żadnych problemów. Chodzi wolniej jak na poczatku, ale po tylu latach to normalka.