Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

brak kasy na wakacje- kto bierze .. kredyt.. ??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

siedz臋 sobie w pracy i w przerwie czytam o sposobie na wakacje (pienia偶ki) Oblookajcie http://www.ebroker.pl/wiedza/skad-wziac-pieniadze-na-urlopowy-wyjazd/2773 mam niby pieni膮dze od艂o偶one, ale one przeznaczone s膮 na lokate. Ca艂y rok je zbiera艂am! Teraz 偶al mi wyda膰 na wakacje a chcia艂abym pojecha膰 na 5 dni plus dojazd nad morze ze znajomymi. We藕cie mi napiszcie czy kto艣 z was bierze te偶 kredyt na wakacje , ? Bo ja tak naprawde niewiele potrzebuj臋, ale si臋 jeszcze waham.. Pewnie dz臋ki waszym komentarzom b臋dzie mi lepiej podj膮膰 decyzj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
kredyt na wakacje, wycieczki g艂upota totalna-wakacje, wycieczki, wczasy mijaja bez sladu a kredyt trzeba splacic , z odsetkami-rozumiem z e ludzie biora kredyt na sprzety domowe, meble leczenie -na zyciowe sprawy -bo s a r贸zne sytuacje losowe-a jezdzenie na wczasy, wycieczki nie jest niezbedne do zycia a jedzenie i placenie rachunk贸w jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania z warkoczem
moja kole偶anka z pracy wzi臋艂a w kasie zapomogowo-po偶yczkowej kas臋 na wakacje. po偶yczka nieoprocentowana to niby moze by膰, ale ja zwyczajnie na to nie sta膰. lazi i po偶ycza sk膮d si臋 da :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to glupota-przeciez wakacje , wczasy , wycieczki to cos niepotrzebnego do zycia bez tego mozna zyc-jedzenie, rachunki, leki sa wazniejsze a wpasc w petle dlug贸w z powodu wakacji-debilizm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania z warkoczem
jest potrzebny odpoczynek, ale nie kosztem zastawiania si臋!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marianna123
Jak ktos potrzebuje pieniedzy to wg mnie tutaj: http://pozyczkaprzezinternetbezbik.pl/ jest nakorzystniejsza pozyczka online to po prostu strzal w dziesiatke!! Sama skorzystalam z ich promocji i to godna zaufania firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niektorzy biora bo musza psychicznie odpoczac,jak nie maja to dobry i kredyt ,Wazna jest psychika.aby dobrze funkcjnowac calym rokiem nabrac sil.odpoczac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czegos tu nie rozumiem pisaesz ze masz pieniadze na lokate. jedz na wakacje a na lokate wplac mniej na to samo wyjdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prowokacja podaje adres strony,.a pozniej pisze ze ma odlozone

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wakacje mijaja bez sladu -poza zmarszczkami i przebarwieniami od slonca-a kredyt trza splacic-p huja pl膮tac siew kredyt na cos co szybko mija?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Presgo
Mo偶esz sprawdzi膰 w skoku. Z tego co wiem- a wiem dobrze bo sam mam tam po偶yczk臋 to daj膮 bez problemowo praktycznie. Wystarczy 偶e dasz im odpowiednie dokumenty( mi starczy艂 pit) i daj膮 pozyczk臋. M贸wi臋 tutaj o tzw. ,, przebojowej po偶yczce w skoku wo艂omin. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z m臋偶em ju偶 mamy wzi臋ty kredyt. W sumie wysz艂y te wakacje do艣膰 spontanicznie, bo gdzie艣 na jakim艣 fp na fb wrzucli promocje na bilety do Tajlandii na dwa tygodnie. Szkoda by by艂o nie skorzysta膰. Kredyt w sumie tez na szybko, bo nie chodzili艣my bo bankach tylko wszystko za艂atwiali艣my przez offerunt. Wybralismy z tych siedmiu ofert od doradc贸w jedna i wtedy dopiero poszli艣my do plac贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ta strona funkcjonuje? ile sie czeka na te oferty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wejdz sobie na offerunt.pl i tam wszystki b臋dziesz mia艂a. Bardzo ok jest to, ze nie podaje si臋 danych przy rejestraji, ja wpisa艂am tylko kod pocztowy i poszlo. A na te oferty czeka si臋 jakies 24h, na pewno nie wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w tym roku zdecydowa艂am si臋 na wakacyjn膮 po偶yczk臋 http://www.wakacyjna-pozyczka.pl chc臋 w kocu zorganizowa膰 dzieciom niezapomniane wakacje, a ta oferta jest bardzo korzystna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w艂a艣nie wzi臋艂am niedu偶膮 po偶yczk臋 na wakacje w Profi Credit :) Mam na 6 miesi臋cy. Uda艂o si臋 dosta膰 normalnie na dow贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dwa razy nam si臋 zdarzy艂o jecha膰 na kredyt, w tym roku b臋dzie trzeci raz, ale to na innych warunkach. Po prostu musieli艣my zrobi膰 remont pokoju dzieci, a nie mamy zamiaru rezygnowa膰 z tego co najbardziej lubimy robi膰. Na wakacje czekamy ca艂y rok. Plus taki, 偶e Travelplanet ma w tym roku p艂atno艣ci rozk艂adane na raty 0 proc. Czyli w sumie zap艂acimy po czasie, a 偶adne dodatkowe koszty z tego nie wyjd膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przestancie karmic tego je...go trola z tymi kredytami !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
super sie 偶yje tyrasz w tym kraju i na wakacje bierz kredyt na 艣wieta we偶 kredyt na pralke we偶 kredyt na dentyste we藕 kredyt r贸wno艣膰 wolno艣膰 demokracja i 偶eby by艂o tak jak by艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wronsza
Z mojego do艣wiadczenia poleca艂abym spr贸bowa膰 z po偶yczk膮 na stronie viasms Jesli chodzi o mniejsze kwoty to moim zdaniem bez 偶adnych problem贸w uda sie dostac bez prowizji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arleta1s
Ja na wyjazd do Hiszpanii wzi臋艂am chwil贸wk臋 od Profi Credit bo chcieli艣my w ko艅cu wypocz膮膰 z rodzin膮. Wed艂ug mnie takie po偶yczanie to nie g艂upota a ch臋膰 uprzyjemnienia sobie 偶ycia. Akurat u nich sp艂aca si臋 po偶yczki 艂atwo wi臋c polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my nigdy nie bierzemy kredytu ! Tym bardziej , 偶e jak za艂o偶ycielka topiku napisa艂a, 偶e ma od艂o偶one pieni膮dze, to po jak膮 choler臋 bra膰 kredyt ? Chcia艂aby "mie膰 ciastko i zje艣膰 ciastko?", przecie偶 te pieni膮dze, kt贸re nazbiera艂a i chce wp艂aci膰 na jak膮艣 lokat臋, to gra niewarta 艣wieczki ! Przecie偶 odsetki kredytu (na wakacje) b臋d膮 wy偶sze ni偶 zysk z lokaty ! Policzy艂a mi to bratowa, kt贸ra w banku pracuje. Tak, to zap艂acisz za wakacje i b臋dziesz mia艂a spokojn膮 g艂ow臋, a jak we藕miesz kredyt, to ci膮gle przez jaki艣 czas b臋dziesz mia艂a "top贸r nad g艂ow膮".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ekspresowa i dobra po偶yczka pozabankowa udzielana prywatnie BEZ BAZ!. Udzielana bez sprawdzania wszystkich Baz D艂u偶nik贸w os贸b fizycznych i Baz Gospodarczych. Wysokie kwoty d艂ugi okres sp艂aty. Bez przedp艂at. Bez gwiazdek. Warunki jasne od pocz膮tku. http://pozyczkipodweksel.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roman443
Szukacie bardzo dobrej oferty po偶yczkowej z kt贸rej mogliby艣cie skorzysta膰 w dzisiejszych czasach bez wi臋kszych problem贸w ? Co powiecie na po偶yczka na dow贸d przez internet kt贸r膮 oferuj膮 w AASA www.asakredyt.pl ? Brak koszt贸w ukrytych, mi艂a obs艂uga, bezproblemowe odroczenie sp艂aty, szybka po偶yczka przesuwaj膮 w czasie raty, wyrozumia艂o艣膰 i przychylno艣ci ze wzgl臋du na wypadek losowy, szybko艣ci wyp艂aty (par臋 godzin, max 24h) to jedne z wielu atut贸w tej firmy !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pkpk
To indywidualna sprawa ka偶edgo i ka偶dy ma swoje podej艣cie do sprawy. Jedni nigdy nie chc膮 bra膰 kredyt贸w, inni owszem. Tak naprawd臋 najwa偶niejszy jest zdrowy rozs膮dek - je艣li kredyt jest roz艂o偶ony na raty, kt贸re b臋dzie mo偶na 艂atwo sp艂膮ci膰 w przeci膮gu np. roku to czemu nie. Jest taka strona http://www.kredyt-na-wakacje.pl mo偶ecie tam obejrze膰 par臋 typowych ofert kredyt贸w dobrych na wakacje, mo偶na je nawet wzi膮膰 przez internet, to mo偶e by膰 ca艂kiem niez艂a opcja jak wyszukacie jakie艣 dobre last minute to mo偶na szybko wzi膮膰 tak膮 po偶yczk臋 online, op艂aci膰 i jecha膰 :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joko Hama
Ja polecam Kredyty-Chwil贸wki, bo maj膮 ciekaw膮 mo偶liwo艣膰 wzi臋cia pierwszej po偶yczki za darmo - oddajesz tyle, ile po偶yczy艂e艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matteo120
A mo偶e by tak kredyt na prezent ? No w艂asnie gdzie najlepiej w dzisiejszych czasach bra膰 po偶yczki ? Kiedy艣 bra艂em tylko i wy艂膮cznie w punktach stacjonarnych chwil贸wek, ale teraz jestem otwarta na nowe mo偶liwo艣ci.. M贸j syn mi wszystko wyja艣ni艂 i jak sobie obliczy艂am chwil贸wki strasznie wykorzysta艂y mnie finansowo, sp艂aca艂am znacznie wy偶sze kwoty. Dlatego uda艂am si臋 do firmy Aasa Polska https://www.aasapolska.pl kt贸ra tak samo daje kredyt online w 15 minut, chwil贸wki przez internet na dow贸d bez wi臋kszych za艣wiadcze艅, s膮 to po偶yczki ratalne, nie by膰 z chwil贸wkami ! 艢wietna opcja na kredyt, bez ukrytych koszt贸w, sta艂e oprocentowanie, przesuni臋ciu w czasie raty to ich nie problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moze sprobuj ta kase zarobic zamiast pozyczac? Jezeli nie wystarcza ci z twojej normalnej wyplaty, poczytaj o tym jak robic kase przez internet, w dzisiejszych czasach jest tyle opcji... Ja np. bylem w podobnej sytuacji, ale kumpel zainteresowal mnie rynkiem kryptowalut. Poczytaj o tym zanim sie zadluzysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koli8892
Zale偶y Ci na fajnej po偶yczce? To koniecznie sprawd藕 sobie FinAi, poniewa偶 maj膮 idealn膮 promocj臋 dla pierwszych 500 os贸b, kt贸re wezm膮 udzia艂. Do zgarni臋cia 720 z艂 w prezencie. Co trzeba zrobi膰? Wszystkie szczeg贸艂y na stronie https://finai.pl/odbierz-720pln/ Wystarczy, 偶e we藕miesz po偶yczk臋 na min. 12 000 z艂 do ko艅ca 2018 roku!

Udost臋pnij ten post