Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawanice

Polecane posty

Gość gość

Panicznie boję się nawałnic , najbardziej wiatru w czasie burzy. Grzmotów i błysków jakoś się nie boję , ale wiatru przeraźliwie. W piątek dowiedziałam się , że taka pogoda ma być między 18-21 od tego czasu praktycznie nic nie jem , denerwuje się cały czas , co 5 min sprawdzam pogodę. Mój strach jest tak silny , że aż mam zawroty głowy i ciągnie mnie na wymioty.Najbardziej boje się o moją rodzinę żeby była bezpieczna. Chyba zejdę z tego świata. Właśnie dlatego nie cierpie lata.

Gość gość
uppp

Gość gość
....

Gość milavazz
E no nie panikuj.Chyba,ze byś była wysoko w górach,albo na morzu,albo w lesie.Nawalnice zawsze będą.Ja tez się boje i burzy tez.Ale jakiś siie trzymał,w budynku nic się nie stanie.

Gość gość
Ja tak samo się boję ...

Gość gość
Ja też panikuję jak widzę nadchodzącą burzę, kilka razy zerwało mi dach i zalało mieszkanie, to teraz mam psychozę.

Gość gość
ja tez sie panicznie boje !! ale to sily wyzsze i nic nie poradzimy na to, muisimy to przetrwac. jak w moim miescie byla traba powietrzna myslalam ze umre ze strachu pod koldra spedzilam pol nocy z placzem

Gość gość
a ja sie boje tego upalu, zle sie czuje w goracy dzien a musze jutro isc gdzies;(