Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

--czy możliwe, ze stres tak osłabia organizm?----

Polecane posty

Gość gość

miesiac temu mialam dwie bardzo stresujace sytuacje. Jedną z nich był wypadek samochodowy, w którym ucierpiała dośc mocno, choć nie było złaman. 2 tygodnie po tych wydarzeniach dostałam anginy, choć nawet nie wychodziłam z domu, wybrałam antybiotyk (skończyłam tydzień temu). Dzień po skonczonej kuracji zaczął się objawiać tak okropny kaszel, ze już nie moge z nim. trwa to do dzis. Dziś dostałam jeszcze kataru, kicham, boli mnie gardło. Wypadają włosy. Czy możliwe, ze to od stresu? Jak się wzmocnić?

Gość gość
Oczywiście, ze to możliwe. Ja w zeszłym roku straciłam bardzo bliska osobe i od tego czasu zaczęła się moja 3 miesięczna gehenna z angina i innymi infekcjami w tle, ale głownie gardło. Bylam juz tym okropnie zmęczona, no ale nic nie pomagało, tylko czas..Po trzech misiącach przestałam chorować, zostało osłabienie, które też z czasem zaczęło mijać.

Gość gość
wypadanie wlosow jak najbardziej od stresu chociaz mozliwe ze od antybiotyku i ogolnego oslabienia organizmu przez chorobe jak sie wzmocnic? witaminy, magnez dziala dobrze jezeli chodzi o stres jezeli to mozliwe to zajecie czyms umyslu, jezeli mozesz wyjsc to kino, albo spacer z kolezankami, psem