Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki osprzęt do garażu

Polecane posty

Gość gość

Witam, wybudowałem niedawno garaż i poszukuje dobrego osprzętu natynkowego do niego. Poleci ktoś coś dobrego?

Gość Miko83
Ja w swoim garażu mam osprzęt ospela, a dokładnie serię fala. Nie mam z nim żadnych problemów. Jakość bardzo dobra. Jestem z niego zadowolony.

Gość Trendi
Ospel faktycznie jest najlepszy. Jakość osprzętu jest porównywalna do innych znacznie droższych odpowiedników. Ja mam akurat serię madera, ale fala też jest ok.

Gość ekno
ja dzisiaj zakupiłem serię BIS z ospela, mam nadzieję, że się nada do garażu

Gość Markizo
A co myślicie o serii delfina z ospela? Chyba również się nada do garażu, prawda?

Gość Trendi
tak tak, seria delfina też się spokojnie nada do garażu :)

temat stary ale go odświeże. jak ta kolekcja delfina z ospela się sprawdza? podtynkowe kontakty od nich u nas w domu idealnie się sprawują. teraz jednak szukam czegoś nadtynkowego do komórki/a'la garażu. nie chcę czegos super wyglądającego tylko dobrego i praktycznego. a moze jakąs inną firmę polecicie?

Gość gość
najlepiej jednak skontaktowac się ze specjalistami w takim przypadku jeżeli nie ma się zbytnio pojecia samemu, osobiście w tym temacie śmiało mogę polecic www.garazeostrow.pl

Gość Elisenbrunnen
czy to ma byc osprzęt do garażu , czy do domu , to wg mnie najlepiej jak jest z ospela . Firma na prawde ma asortyment bardzo dobrej jakości I przede wsyztskim sa to polskie produkty a nie jakies chinskie czy inne zagraniczne . i co jeszcze ważne ,ze sa w rozsądnej cenie

Gość wiskonsin
Potwierdzam , mam równiez osprzęt natynkowy jak i równiez podtynkowy z ospela i jestem bardzo zadowolona . Przede wszystkim raz ,ze sa bezpieczne a dwa mają bardzo ciekawe ramki np gniazdka czy włączniki ;)

Gość Gwiazdeczka001
Ja mam puszki podłogowe w garażu i kuchni bo nie chciałem przeprowadzać dużej ilości elektryki przez ściany. Jest to nowoczesne i praktyczne rozwiązanie. Z ospela właśnie zakupiłem kilka bo mają dużą ofertę http://ospel.pl/pl/katalog/puszki-odgalezniki.html