Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze zwolnieniem

Polecane posty

Gość gość

Miałam dzisiaj ważne kolokwium, calą noc nie mogłam spać, bo po wielu latach rozstałam się z moim chłopakiem, jest to dla mnie bardzo ciężka sytuacja, nie mam do niczego głowy. Czy jeżeli jutro pójdę do lekarza, powiem, że od wczoraj mam straszną biegunkę i była wczoraj tak intensywna, że nie dałam rady przyjśc, a dziś jest mi już troche lepiej to wystawi mi zwolnienie na dzień wstecz? Czy w ogóle wystawi mi to zwolnienie? Nie chce przez to wszystko zawalić szkoły, a dzisiaj już do lekarza nie pójdę, bo ma od 13, a ja na 13:30 mam do pracy ...

Gość Norwegia Norwegia
wystawi jak bedzie chcial nawet i 3 dni wstecz jesli to tylko do szkoly. co innego l4 ktore sa datowane, z tym jest problem, ale do szkoly zaswiadczenie to tak, zalezy to tylko i wylacznie od jego dobrej woli.

Gość gość
A czy nie zorientuje się, że nie miałam żadnej grypy? Powiedziałabym mu prawdę, ale boję się, że nie zrozumie mnie.

Gość Norwegia Norwegia
nie, grype zoladkowa moglas miec co objawia sie wymiotami albo rozwolnieniem, albo obydwoma na raz. nie zorientuje sie i pewnie nawet nie bedzie szukal, da zaswiadczenie i tyle. wez tylko na 2 czy 3 dni, bo jak wezmiesz na tylko ten 1 dzien w szkole sie przychrzania