Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rubensina

Grubaski :)

Polecane posty

Go艣膰 rubensina

Dzie艅 dobry, szukam fajnej nazwy dla sklepu z babskimi ciuchami 42+ :) Sama jestem 42+ i wydaje mi si臋, 偶e nie wszystkie chcemy, informowa膰 znajomych, 偶e ubieramy si臋 w sklepie "Puszysta" czy "42 plus" itd. Dla mnie to troch臋 upokarzaj膮ce (by膰 mo偶e, jak sugerowa艂a przyjaci贸艂ka, nie pogodzi艂am si臋 z moj膮 tusz膮)... Fakt, 偶e przyty艂am po rzuceniu fajek i mam nadziej臋, 偶e powoli, mimo wieku, uda mi si臋 zrzuci膰 te偶 troch臋 brzucha :) Szukam nazwy zabawnej, 偶artobliwej i nie stygmatyzuj膮cej. Ale przede wszystkim prosz臋 wszystkie babeczki, zw艂aszcza "grubaski" o info, czy ubieranie w sklepach o nazwie sugeruj膮cej du偶e rozmiary jest bez znaczenia, czy wola艂yby normaln膮 nazw臋 dla takiego sklepu. Czy uwa偶aj膮, 偶e nazwa jest konieczn膮 dla nich wskaz贸wk膮, 偶e warto zajrze膰 do sklepu, bo s膮 tam wi臋ksze rozmiary. M贸wi臋 o sklepie internetowym, p贸ki co. Dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Hm.. Dlaczego chcesz zalozyc sklep tylko dla "grubasek"? Nie lepiej byloby miec szeroka game rozmiarow? Z tego co widze to grubasek az tyle nie ma, kobiety o siebie dbaja w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Wi臋cej cia艂a"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rubensina
Nie dam rady mie膰 wszystkiego - a od czego艣 trzeba zacz膮膰... Jak sklep b臋dzie si臋 rozwija艂 na pewno pomy艣l臋 o powi臋kszeniu rozmiar贸wki "w d贸艂" :) Wbrew pozorom nie tak du偶o firm, sieci贸wek robi rozmiary powy偶ej polskiej 40. I to jeszcze takich ubra艅, kt贸re maj膮 kolory i nie wygl膮daj膮 jak worki. Odk膮d wciskam si臋 w rozmiar 42 i 44 jakby wi臋cej "grubask贸w" pojawi艂o si臋 na ulicy. Kobiet i nastolatek. To jak z samochodem. Zmieniasz na nowy model, np. Mazd臋 i nagle wydaje si臋, 偶e jakby wi臋cej Mazd je藕dzi po ulicach :) Ostatnio widzia艂am cztery nastolatki. Dwie malutkie i szczuplutkie, trzecia "normalna". Wszystkie mia艂y spodnie i koszulki z ty艂u z koronkow膮 wstawk膮. Czwarta by艂a "du偶ym grubaskiem". Te偶 nosi艂a biodr贸wki ewidentnie za w膮skie (boczki wylewa艂y si臋) i koszulk臋 opinaj膮c膮 wszystkie fa艂dki. Bez wstawki. U mnie kupi podobn膮 do kole偶anek koszulk臋 - ale w swoim rozmiarze. Popyta艂am pulchne znajome biznesmenki - one ubieraj膮 si臋 w Niemczech! Specjalnie je偶d偶膮 na zakupy. I z entuzjazmem podchodz膮 do mojego pomys艂u. R贸偶nie bywa z kobietami mi臋dzy czterdziestk膮 a pi臋膰dziesi膮tk膮. Zmienia im si臋 figura. Pojawiaj膮 si臋 brzuszki. Co nie znaczy, 偶e nie dbaj膮 o siebie! A z ciuszkami (nie workami) dla nich - problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e "namioty"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rubensina
Oki, namioty = worki... Odpada. Ciekawi mnie, czy nazwa rzeczywi艣cie powinna sugerowa膰 sklep dla "grubask贸w". Jak to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze dla spaslakow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ad go艣膰
"moze dla spaslakow " - a mo偶e "Dla inteligentnych INACZEJ" ? Jakie rozmiary sobie 偶yczysz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ad gosc -uderz w stol a nozyce....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Taka sobie jedna.....
Duzo przytylas po rzuceniu papierosow? Ja zostawilam ten nalog prawie rok temu i poki co nie przytylam i nie planuje przytyc:) Jesli chodzi o nazwe sklepu to moze troche delikatnie sugerowac,ze mozna w nim kupic duze rozmiary ciuszkow......moze nazwa DUZY CIUSZEK albo BIG ARTICLE OF CLOTHING

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
siema grubaski czas na dietke:D ja jestem szczupla hehe a duzo jem hehe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Maxi Sexi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rubensina
Hmmm, rzuci艂膮m w pa藕dzierniku 2012, bez wspomagaczy. Teraz to prawie 10 kg wi臋cej... Ale powoli schodzi. To pewnie kwestia wieku. Stara jestem :) Dieta, basen i szybkie spacery z psem (prawie 2 godz dziennie) nie dzia艂aj膮 tak szybko jak 10 lat temu! Podobno z tabletkami nie tyje si臋, ale... z艂y, zaci臋ty wied藕mi charakter te偶 pomaga rzuci膰 palenie :) * BAC - 艂adnie brzmi :) (BIG ARTICLE OF CLOTHING) * Cze艣膰 szczup艂a, jedz, jedz, tylko popatrz na mam臋 i babcie... Za par臋 lat mo偶esz by膰 grubsza ni偶 najgrubsza z nich :) Zwykle upodabniamy si臋 do kt贸rej艣 z kobiet z rodziny :), a przy du偶ym apetycie .... Ale pewnie kobiety w Twojej rodzinie to same laski. * Maxi Sexi 艣wietnie brzmi, znane z reklamy=os艂uchane. To mo偶e by膰 dobry pomys艂! Lubimy to, co znamy :)

Udost臋pnij ten post

Maxi Sexi - tez mi sie podoba:D Ja zostawilam fajki tez bez wspomagaczy...... Ja juz mykam...milego popoludnia:D PS.Jest tak goraco,ze jutro ide "wypalic" tluszcz na sloneczku:) ;)

Udost臋pnij ten post

famili - Bolerka chyba juz wyszly z mody....w sumie do czego mozna by bylo je teraz nosic???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rubensina
Taaak, to nie kwestia noszenia, tylko zareklamowania si臋 :) TSJ, nie wesz艂a艣 na aukcj臋 famili, tak z ciekawo艣ci? Ja polaz艂am, nie z powodu bolerka. Dzie艅 dobry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczup艂a inaczej 46/48
Witam! To chyba mamy ten sam problem. Nosz臋 ubrania rozm 46-48.W moim miescie nie ma sklepy "dla puszystych".Rozmiary w sieci贸wkach ko艅cz膮 si臋 na 44 i to "przy dobrych wiatrach". Kiedy艣 przez przypadek wpisa艂am w google "sklep dla puszystych" i pokaza艂o mi www.vesto24. Bardzo fajn膮 gatunkowo odzie偶 tam maja i szybko mi wys艂ali. Oni maja tez na allegro KONTO : vesto24. Zobacz sobie moze akurat cos Ci sie spodoba.

Udost臋pnij ten post