Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jmksgd

Wyprowadzilam sie od mężą....

Polecane posty

Gość jmksgd

i nie wiem czy dobrze zrobilam, jestesmy po slubie 3 lata, jego ojciec zneca sie nad jego matka okolo 20 lat, matka niechce rozwodu ale nic z tym nie robi tylko dzwoni do ktoregos synka a ma ich 2 zeby przyjechali i uspokoili ojca, ostatnio jak brat mojego meza pojechal to matka lezala na ziemi a ojciec okladal ja pasem i tym zelaznym zapięciem, on pije i robi awantury od 20 lat, moja tesciowa chce zebysmy my sie przeprowadzili blizej zeby ja ochraniac hahaha, niszczy nasze zycie,niechce sie rozwiesc z tym bydlakiem, dzwoni po dzieci jak niemormalna, a co one maja zrobic, kaza jej zlozyc pozew do sadu i znowu to samo ona niechce rozwodu, niechce od niego odejsc, niechce isc na terapie, moj maz i jego brat wyniesli sie z domu jak mieli po 16-17 lat, ale nadal sa zwiazani, i nic do nich nie dociera zeby dali sobie spokoj, bo i tak nic nie da, jedno drugiego warte, moj maz chyba tez ma problemy ze soba z racji takiej rodziny, bo zamiast marwtic sie o siebie to wszystkir plany robi po swoich patologicznych rodzicow, mialam tego dosyc i sie wynioslam....poczulam ulge...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować