Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat jakich pelno... Zostac czy wyjechac?

Polecane posty

Gość gość

Musze sie wyprowadzic ze swojego miasta. Powodem jest brak pracy i perspektyw... Mam mozliwosc wyjechania do Londynu, mam tam gdzie mieszkac. Oprocz tego zastanawiam sie nad przeprowadzka do Warszawy.. SZukalabym tam pracy i mogla sie dalej ksztalcic - jakies studia magisterskie zaocznie. (mam skonczony licencjat z ekonomii) Wiec teraz pytanie: Co wybrac? Myslicie ze warto sie przeprowadzic do warszawy i tam szukac szczescia, czy nie ma to sensu i lepiej od razu wyjechac do Anglii? Co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość gość
przede wszystkim ile masz lat i skad jestes

Gość samotny facet25//
w wawie znajdzies zprace za 1200 z czego 800 zostawisz na sam pokój

wykształcenie już masz więc jedź i zobacz jak jest. Zawssze tu możesz wrócić w razie co. ALe licz się z tym że tam bedziesz pracowac jak każdy inny a ludzie z podstawówką , czesto bez zadnej szkoły , bandyci , alkoholicy będą tobą dyrygować i mówić jak msz parcować. Sama praca nie jest zła , ale mentalność tragiczna. Tak będzie

Gość samotny facet25//
co to za miasto ?

Gość gość
i co z tego ze zrobisz mgr. przeciez to nic nie znaczy. znajdzies zjaaks mierna prace w poslce i bedziesz zyc od 1 do 1. ja bym bez namyslu wyjechala. w londynie tez jest ciezko z praca, wiem bo sama tutaj mieszkam ale na pewno lepoejniz w polsc.e

Gość Taka sobie jedna.....
Wyjedz!

Gość gość
coraz mierniej jest również za granicą polacy to nie jedyni emigranci w poszukiwaniu pracy początki tak do roku cholernie trudne zatem ,dobrze się zastanów

Gość gość
Mam 23 lata... Znam dobrze angielski. Pracowalam juz kiedys zagranica w hotelu. Teraz mieszkam czesciowo w Krakowie, a czesciowo na podkarpaciu :O ani tu ani tu pracy nie ma

Gość Taka sobie jedna.....
Tzn.wyjedz do LOndynu

Gość gość
Zdecydowanie Londyn,w Wawie tez nie ma czego zbytnio szukac

Gość krakersy serowe
Ja w Twojej sytuacji wyjechałabym, o ile nie "trzymają Cię" tu żadne sprawy. W W-wie samo mieszkanie jest drogie, życie... z pracą też średnio.

Gość xantrypa
ja ci radze spie ... z tego kraju, ale kazdy musi sam wiedziec, ja zostawilam wszystko i spier... az sie kuzylo i sama a nie wzielam nic ! a dzisiaj moge robic co chce ! - moge np. jechac do paryza albo na majorke kiedy chce, jak czytam ze ludzie nie maja na zarcie to mi sie w mozg lasuje...

Gość gość
odp. jak wyzej POPIERAM MADRYCH LUDZI !!!

Gość gość
sorry - ale tylko goowno zostalo w tym kraju !

Gość gość
sorry - ale tylko goowno zostalo w tym kraju ! niedorajdy i ciemnica w tym kraju poszukuje szczescia, normalni OPUSCILI TO SZAJSE !!!