Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladygość

Strzeżcie się facetów spod WAGI !!!

Polecane posty

Regres, dlaczego od razu tak ostro. Nie musisz w to wszystko wierzyc. Ja osobiscie jestem z natury sceptyczna, ale...tak sie czasem zastanawiam dlaczego tego co pisza o moim mezu nie napisali o mnie. To co pisza o moim znaku pasuje jak ulal do mnie...nie do mojego meza. Jesli jest to wszystko bzdura i imaginacja to mogliby pisac o moim mezu to co o mnie, ale...jakos nie pisza. W sumie to kazdy decyduje za siebie i wierzy w to co chce. Ty przeciez wierzyc nie musisz. Oczywiscie, ze nie wszyscy z pod jednego znaku sa identyczni bo sa jeszcze ascendenty i inne niuanse. Ale cos w tym jest.

Gość gość
kretynskie i najglupsze topiki jakie tylko moga byc to o znakach zodiakalnych x a do wrozki moze sie udajcie,co?????:o :D

moj tez nie ejst zadnym mamisynkiem, nei flirtuje z innymi kobietami, jest pomocny , zaradny ja jestem wodnikiem i moze dlatego do siebie pasujemy:P ale ten opis to w ogole do neigo nei pasuje

setunia to sie ciesz, ze tak jest. Do mojego meza ten opis pasuje w 95%, a to bardzo duzo. I moze faktycznie to, ze ty jestes wodnikiem ma tu duze znaczenie. Moze ty jego pewne zachowania inaczej odbierasz niz kobieta z pod innego znaku.

Gość gość
do setuni obiboka kazdy pasuje :D setka jeszcze nie ma poludnia a ty znofffu najapana :D

Gość gość
Ja tez bylam zWaga i jak to czytam ,to zgadzam sie w 100 %!A juz najlepsze jest to ,ze bylismy 3lata razem a potem sie wymydlil tlumaczac ,ze tak naprawde nigdy nie bylismy razem,ze sobie cos ubzduralam.Tak jak ktos wyzej to opisal.Potem stoisz i sie zastanawiasz ale o co chodzi,jakis czeski film czy jak?Zapewnienia milosci,nie odcieta pepowina,strzelanie galami za kobietami ile popadnie,najlepiej gorset zalozyc.Do tego chorobliwei zazdrosny,wmawiajac rzeczy ktore nigdy sie nie wydarzyly.Teraz juz wiem,ze mierzyl swoja miarka:-)

Gość gość
a moja waga kupuje mi kwiaty i wszystko co bym zapragneła od 6lat... oddał by mi wszystko... i nawet nie patrzy na inne :D

Gość gość
na poczatek niech tobie odda slownik ortograficzny:D

Gość gość
Dodam jeszcze ,ze przesadnie dbal o swoja urode.Maseczki,kremiki,peelingi,oklady na oczy,depilacja,ukladanie wlosow na szczotke,farbowanie siwych,bylo tego sporo i jak zajmowal lazienke przed wyjsciem do pracy to trwalo to jakies 2,5 godziny.Z kazda nowa zakupiona rzecza lecial w pierwszej kolejnosci do Mamusi aby uzyskac potwierdzenie,ze jest to fajne.To jest taki typ,ze do poki nie zdobedzie kobiety,bedzie sie staral jak szalony,nie odpusci a jak juz pokazesz swoje uczucia,wtedy powoli ma Cie w d e:-)

Gość gość
bardzo dba o siebie i mysli tylko o sobie nie ma swojego zdania niezdecydowany

Jeżeli wszystkie Wagi są takie złe to po co się z nimi wiążecie? Masochizm? Najśmieśniejsze w tym wszystkim jest to że najpierw jesteście z takim jegomościem 4 lata i wszystko wam odpowiada a po 4 latach gdy związek się zakończy (z różnorakich powodów) nagle dorabiacie sobie ideologię że wszystkiemu winny jest znak zodiaku faceta który was zostawił albo z którym wam poprostu nie wyszło z powodu sprzeczności charakterów. Jesteście słabe psychicznie i boicie się tego że kolejny facet może was zranić i dzięki temu dorabiacie sobie dziwne teorie że skoro on był Wagą/Rakiem/Bykiem to każdy facet z tego samego znaku tak ma. Szkoda tylko że nie zauważacie tego że wspólne wady i zalety idzie odnależć nie tylko u osobników tego samego znaku zodiaku ale cóż to o WAS świadczy i waszym ograniczeniu umysłowemu. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy - jak facet operuje stereotypami opisując kobiety (materialistki,wyrachowane itd.) to jest debilem a gdy kobieta sama sobie dorabia jakieś dziwne teorie to nagle zyskuje ona w oczach innych kobiet jakby jedyną prawdę objawioną ujawniła. To też świadczy o waszym ograniczeniu Gdyby każda osoba spod tego samego znaku zodiaku miała taki sam zestaw wad i zalet to typ enneagram też powinny mieć ten sam - dziwne tylko ze tak nie jest :D Na koniec dodam że całe szczęście istnieją kobiety które nie szukają dziury w całym jak kobiety wypowiadające się na tym topiku. I zdradzę wam małą tajemnicę - gdy tylko facet się dowie że wierzycie jakieś horoskopy czy inne gusła to kopnie was w 4 litery. I pewnie z tego powodu większość was udzielająca się na tym topiku została sama - bo wolała wierzyć horoskopom i temu co w nich zawarte zamiast sama partnera oceniać - przy czym przy ocenie powinno się brać pod uwagę nie tylko złe nawyki ale i te dobre. Ale cóż większość kobiet pamięta tylko zło im wyrządzone bo przecież jak facet coś dobrego dla niej zrobi to nie dla tego że ją kocha tylko dlatego że skoro z nią jest to musi. To też świadczy o waszym ograniczeniu i dodatkowo porusza ważny temat postawy roszczeniowej którą większość z was od początku związku już prezentuje.

Gość ość g
Chyba gorsi są Ci spod lady. Niby taki ostatni cudowny osobnik rodzaju męskiego, schowany specjalnie dla nas przed całą kolejką rozwrzeszczanych bab, a jak co do czego przyjdzie, to ni to zwrócić(bo kupione nielegalnie) ni wyrzucić.

Gość gość
a ty dluzszych referatow produkowac nie potrafisz?

"a ty dluzszych referatow produkowac nie potrafisz?" I A ty potrafisz napisać coś co wnosi cokolwiek do dyskusji?? :D Jak się nie podoba co pisze to nie czytaj przecież nieprzeczytanie nie grozi rozstrzelaniem czy zsyłką na Sybir

Gość gość
Syczcie dalej żmijki i plujcie swoim jadem. Bawi mnie to :)

Gość gość
Tak Pavlo kobiety piszace na tym topiku sa ograniczone tak jak Ty ,bo czym sie roznisz-tak samo obrazasz innych!

Gość gość
Za to Ty brzmisz jak ostatni bastion ludzkiej mądrości, ha.

"Tak Pavlo kobiety piszace na tym topiku sa ograniczone tak jak Ty ,bo czym sie roznisz-tak samo obrazasz innych!" I Ja tylko stwierdzam fakty bo jak nazwiesz osobę (niezależnie od płci) która przekreśla materiał na partnera/partnerkę tylko z powodu tego ze urodził/a się w np październiku?? Po mojemu jakby na to nie spojrzeć to ograniczenie umysłowe zgadza się??

Gość gość
Zgadzam się z Pavlo. Nie dziwi mnie przebieg dyskusji bo temat od początku jest agresywnie nieobiektywny.

Gość gość
Zastanawiam się czy istnieje facet zdolny założyć podobny temat. Już nawet widzę tytuł. "Każda Panna to świnia" ;)

"Zastanawiam się czy istnieje facet zdolny założyć podobny temat." I Wątpię zeby się taki śmiałek znalazł - zaraz by został posądzony albo o homoseksualizm albo o zniewieściałość albo o dziecinność przez te same kobiety które zakładają tematy o podobnej tematyce bo prawdziwy facet w horoskopy wierzyć nie może :D

Gość gość
Amen.

moj dba o siebie ale nie siedzi w lazience 2 h;) sama mu nawet kupuje jakies kosmetyki, bo ma cere problemowa nie leci z kazda rzecza do mamusi i nie szuka jej akceptacji co bedzie dalej to sie okaze moze po 3latach tez sie mu odwidzi;)

Wypraszam sobie obrażanie osób spod znaku Wagi. Dla mnie to głupota i ciemnota, wrzucanie wszystkich ludzi spod znaku Wagi do jednego wora. To tak, jakby powiedzieć, że wszystki blondynki to głupie baby. Nie rozumiem ludzi, którzy są tak ograniczeni i kierują się tylko znakiem zodiaku lub jakimś innym stereotypem podczas oceny człowieka.

Gość Maria Annagość
podpisuje sie prawa i lewa reka strzezcie sie facetow spod znaku wagi

Gość gość
O to to! Też się podpisuję pod tym :/

Gość anty waga
Prawda! Facet-Waga = mamisynek, wieczny chłopiec, zdradzacz, egoista, kłamczuch, manipulant, narcyz etc.

Gość gość
Coś w tym jest: uwaga-waga!!!!:D

Gość gość
Zgadzam się facet waga tragedia...wielka miłość i z dnia na dzień kończy związek..wiecznie nie zdecydowany,chwiejny,nie liczy się z uczuciami innych...

Gość gość
Nie ma co się dziwić to forum porzuconych samotnych takie wpisy każdego zodiaku.