Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tex

czy sie dowiem o sexie

Polecane posty

Gość tex
czemu nie ma opcji zeby sie dowiedziec? jezeli np zacznie z Toba uprawiac sex oralny to wiadome chyba ze i robila z poprzednim uprawiala z nim sex przez pare lat to dziwne zeby nie uprawiala z nim sexu oralnego dobrze pisze czy nie?

Gość gość
a coś się tak tego oralnego uczepił? Może uprawiała też analny albo normalny. To już cię nie interesuje? Język to twój fetysz?

Gość tex
wiem ze normalny uprawiala,analnego nie nie wiem czemu mi to przeszkadza bo jakos tak dziwnie o tym wiedziec...

Gość gość
chyba naprawdę masz nierówno pod sufitem naprawdę. Nie wiem po co ci to wiedzieć. Na pewno nowo poznanemu facetowi nie opowiadałabym o moim seksualnym życiu z poprzednikiem. Byłoby to nie fair wobec poprzednika. Bo co nowego to może interesować? Chyba jakiś zboczony jesteś skoro cię tak to interesuje co nowa dziewczyna robiła i wypytujesz ją o to. Może każ jej się wyspowiadać z każdego dnia od przedszkola, bo może tam z kolegą w lekarza się bawiła?. Co cię obchodzi co robiła wcześniej, skoro się nie znaliście???? Ty w domu siedziałeś i czekałeś na nią całe życie? Naprawdę idź się leczyć

Gość gość
no i czemu odrazu krytyka? no w sumie pytanie sie o to jest troche dziwne dla dziewczyny bo nie chce o tym opowiadac ale przeciez nikt jej o nic sie nie pyta juz..

Gość gość
no a co wtedy jak np jestes z jakas kobietą juz dlugo i dowiadujesz sie ze robila cos co np niektorym przeszkadza np sex oralny,analny lub cos i co wtedy? zaakceptujecie?