Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowany_

Kobiety - pedofilki

Polecane posty

Gość sfrustrowany_

Witam, chciałbym poruszyć trudny temat jakim jest molestowanie dzieci przez kobiety. O mężczyznach - p3d0fi1ach słyszy się właściwie na każdym kroku, na wielu forach kobiety mściwie pomstują na mężczyzn, jacy to oni nie są okropni, wszyscy są wstrętni zwięrzęta seksualne itp. Ja sam przez lata byłem molestowany przez moją matkę - bliska mi osoba, kobieta, także jako dziecko była molestowana przez starszą o dziesięć lat kuzynkę (co jest podwójnie obrzydliwe, nie dość że miłośniczka dzieci to jeszcze lesbijka). Dlaczego nigdzie się o tym nie mówi?!?!?! Ja przez wiele lat nie mogłem zaufać kobietom, uważałem je za gorsze i nimi gardziłem. Dlaczego w opinii publicznej obrywa się tylko mężczyznom, kiedy kobiety też mają swoje za "uszami" ? Co o tym myślicie? Jest też tu ktoś, kto był molestowany przez kobietę? Pozdrawiam i życzę wiele sił wszystkim ludziom z podobnymi problemami, bez wizględu na płeć oprawcy

Gość sfrustrowany_
Wczoraj wieczorem do mojego pokoju wszedł tata.Byłem lekko zdziwiony gdyż było już późno a ja dopiero stygnąłem po kąpieli.Spojrzał na mnie jak nigdy , choć , kiedyś widziałem ten wzrok gdy głodny dostał od matki duży sznycel wieprzowy z sałaktą z brukwi.Puścił mi oko i kiwnął znacząco - pisz dalej synku , nie przeszkadzaj sobie - odparł po czym podszedł lekkim krokiem.Kiedy pisałem na forum on zaczął głaskać moją głowe strącając mi niechcący okulary.Nagle przeszedł do mojej klatki piersiowej sycząc jak popażony.Nagle odwrócił moje krzesło komputerowe jednym r****m zdjąl spodnie i przytknął moje zaskoczone usta do swojego ciepłego , pachnącego wonią zleżałej cebuli i wędzonego szprota krocza.Po chwili jego kij nabrzmiał i raptowanie znalazł się w moich ustach.Intuicyjnie ssałem go przypominając sobie lata wczesnego dziecinstwa.Kiedy nasienie wypełniło cały mój przewód trawienny ojciec wydał krzyk Marcinkiewicza "yes ! Yes! YES !!" mocniej dopychajac moją twarz do siebie.Po wszystkim odszedł do obory oporządzić krowy a ja zostałem z klejącymi się od nasienia ustami Teraz nie wiem jaka strone przegladalem nim przyszedl i jestem w rozterce...:o

Gość sfrustrowany_
jak to pecha? uważasz, że bycie molestowanym przez starszą kobietę to jakaś super sprawa? Skąd wiesz, że nie ma takich kobiet pośród kafeterianek ? pedofilkami mogą być tak samo kobiety jak mężczyźni. Do autora postu pod moim nickiem - nie było Ci żal czasu, który poświęciłeś/łaś na napisanie tego? Ani to zabawne ani bulwersujące w dodatku nie wiem, czy się żalisz czy chwalisz

nie wiem czy to nie jest sprzeczne z prawem takie molestowanie mnie przez starszą kobiete ale pomyslalem sobie, ze poloze ramiona pod glowe zamkne oczy, geba na klodke to moze sie nikt nie dowie

Gość sfrustrowany_
już właściwie nie wiem, czego się spodziewałem po rozpoczęciu tego wątku. Gdybym był kobietą i w dzieciństwie molestowałby mnie mężczyzna, to miałbym już pięć stron komentarzy jak bardzo wszystkim przykro i jacy mężczyźni są podli. Teraz tylko jakiś jeden pacan robi sobie żarty. O co chodzi? Czy dzieci molestowane przez kobiety są waszym zdaniem pokrzywdzone w mniejszym stopniu ? Widzę, że pedofilia wśród kobiet to wciąż zbyt duże tabu w tym zaściankowym kraju

taki sam temat jak g***t kobiety na facecie 😴 nikogo w Polsce nie interesuje nadmiar przyjemności :)