Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam porady

Polecane posty

Gość gość

myślicie,że jak facet mówi,ze mnie kocha...to jest to prawda? bo jakiś czas temu trochę nadszarpnął moje zaufanie i teraz się boję ciągle...

Gość karolaaaaa3562
moze jasniej?facet w różnych sytuacjach mówitakie słowa-np gdy chce sie pieprz***** wtedy bymmu za bardzo nie ufała....

Gość gość
nie, no on takk mówi podczas rozmowy zwykłej...

uuu dobry temat....ostatnio jeden z moich ulubionych...wszystko zalezy od kontekstu- jeśli mówi to podczas seksu, nie brałabym tego za pewnik bo podczas miłosnych uniesień różne sie rzeczy gada...miłość wyznaje, a przynajmniej powinno się wyznawać, w innych okolicznościach...najważniejsze czy cos za tym stoi...miłość się raczej czuje...faceci okazują miłość w przeróżny sposób, to sa często różne, drobne gesty, odwiedziny u rodziny za którymi nie przepada...spotkania z twoja przyjaciółką której nie trawi...podwożenie cie w różne miejsca, opiekowanie sie Tobą, wsłuchiwanie sie w Twoje potrzeby, szanowanie cię, randki, kwiaty i wiele innych, kiedy mężczyzna szczerze kocha to kobieta zazwyczaj to czuje...taka nasza kobieca intuicja...byłam z takim jednym co mi 20 razy powtarzał, że kocha, a poniżał mnie na każdym kroku, teraz jestem z kimś kto się tak nie wybebesza, ale traktuje mnie jak królową, wnioski wyciągnij sama...

Gość gość
wcześniej nie miałam takich obaw,bo zawsze mi to okazywał i mówił. a ostatnio trochę się na nim zawiodłam,bo nie był w porządku wobec mnie i od tego czasu się boję ufać, mimo,że on twierdzi,ze mnie kocha to i tak mam lęk przed zranieniem. no i też nie ma go już 4 miesiące,bo wyjechał. dlaczego jest niby słaby psychicznie?właśnie,że ja jestem bardziej