Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sponsoring - która z was jest utrzymanką ?

Polecane posty

Gość gość

Ja dałam wczoraj ogłoszenia, zaczęlam szukać faceta do układu. Potrzebuje po prostu pieniędzy. Nie mówcie mi, ze mam iść do pracy bo pracuje i jednoczesnie studiuje dziennie. Miesięcznie zarabiam ok 600-1000 zł, umowa zlecenie, stawka godzinowa + prowizja od ankiety, pracuje w pewnej duzej firmie ktora robi ankiety telefoniczne. Moi rodzice są biedni, mają ogromne długi, ja bym chciała coś w życiu osiągnąc (wiem, że to brzmi teraz śmiesznie). Skończe szkołę, znajde słabo platna prace i co bede dziadować ? Chciałam otworzyć własną firme, mam pomysł, poszłam po dotacje ale już wyczerpali fundusze w moim UP. Poza tym pomyślałam, ze dzięki takiemu facetowi zdobędę tez jakies kontakty a to teraz najważniejsze. Czy któraś z was też ma takiego ''przyjaciela'' ?

Gość gość
Tak ja to stosuję już od paru miesięcy, z powodzeniem zresztą:)

Gość gość
dajesz d**y za kase więc o jakim ty przyjacielu gadasz? chcesz być prostytutką a ten koleś to nie przyjaciel a klient- sponsor

Gość gość
powiedz swoim je.bnie.tym starym ktorzy sie zadluzyli ze splacasz ich dlugi doopa beda na pewno zachwyceni i jacy szczesliwi z kreatywnosci coreczki :D a moze niech twoja matka zacznie dawac doopy i w ten sposob splacac dlugi? :D

Gość gość
zaczniesz raz to z tym nie skończysz będziesz dziwką do końca życia jak cobra haha a to się kochana nazywa sponsoring ty dajesz d**y za kasę a on poprostu zwykły alfons

Gość gość
ciezko znalezc bogatego...polacy to ogolnie bidoki na kredytach

Gość samiecalfa30
ale ile oczekujesz zł w jaki region ?

Gość gość
w region kiszki stolcowej:D xxxx korfa jak mozna tak zbudowac zdanie 'ale ile oczekujesz zł w jaki region ?' :D

Gość gość
tym się różni mężczyzna od kobiety , że facet będzie pracował ciężko i coś osiągnie a kobieta da d**y. Właśnie przez takie kobiety inne są źle postrzegane.

Gość gość
a ty u gory trzeniokopie smierdzisz na odleglosc prawiczkiem:D

Gość gość
hihi też pracuje w pewnej dużej firmie też ankiety i jest tam taka biedna dziewczynka ..... kurcze nikomu się nie przelewa ale swojego chłopaka strasznie naciąga na prezenty .......

Gość gość
u mnie jest odwrotnie, to ja dostałam propozycję sponsoringu, brzmi to mniej więcej tak,prezenty,gotówka,wspólne wyjazdy no i łóżko oczywiście od czasu do czasu bo często go nie ma w Polsce. Ne skorzystałam. Nie mogłaby cieszyć się tym wiedząc,że to kupione za d*pe. brr

Gość gość
dostaje 1000zł / mc codziennie sie kochamy wchodzi w to feliato nawet kilka razy na dzien ale przywyklam do tego meskie nasienie jest calkiem smaczne, zawsze lubilam sex, a teraz moge zarabiac na tym co lubie to cudowne!!!!

Gość gość
Ja spotykałam się z jednym 43 latkiem, to nei było tak dawno, miałam 18 lat, przez 1,5 roku. Rozwodnik, spotkania raz w tygodniu, czasami codziennie, czasami bez seksu roznie, polubilismy sie, potem musial wyjechac zagranice, chcial zebym jechala z nim, nie moglam i nie bardzo chcialam zmieniac miejsca zamieszkania. Placil mi za wynajem mieszkania, kupowal co chcialam + miesiecznie dostawalam 2-3 tys. Na poczatku szalałam z kasą ale potem oszczędzalam to co mi dawał, trochę sie tego uzbieralo, w miedzyczasie pracowalam, wkrotce planuje otworzyc wlasny biznesik. Nie zaluje tego co robilam, bo trafilam w sumie przypadkiem na fajnego faceta, napisal do mnie na sympatii odczytal moją zakamuflowaną wiadomosc. Nikomu o tym ze znajomych czy rodziny nie mowilam bo i po co? Moja tajemnica ktorą zabiore do grobu.

Gość gość
dlaczego nie widac postów

Gość gość
Myślicie, że za 10000 złotych miesięcznie, znalazłaby się jakaś chętna atrakcyjna nastolatka chętna na wejście w układ sponsorowany z 36letnim przedsiębiorcą o przeciętnej aparycji? (w sensie że dba o swoją fizyczność, ale ogólnie szału nie ma) Powiedzmy, że ten 36latek liczyłby tak na średnio 4 spotkania w tygodniu (prócz seksu liczyłby również na to, że ów dziewczyna wyszłaby z nim od czasu do czasu gdzieś i spędziła w jakiś aktywny sposób czas). Uważacie, że powiedzmy w Warszawie lub Krakowie lub Katowicach znalazłaby się jakaś chętna do takiego układu?

Gość 1995 rocznik
za 10000 miesiecznie zrobilabym wszystko bylebys nie byl jakos strasznie obrzydliwy czy odrazajacy :D

Gość gość
-10/10

Gość gość
kobieta za pieniądze zrobi wszystko nawet uśmierci swoje dziecko przed kamerą :(

Gość gość
a gdzie poznac bogatego i fajnego ? bo w internecie na czatach same dziadostwo ktore szuka laski za 100-200 zł :D jakby Roksy nie bylo

Gość gość
Smutne to i straszne. Handlowac ciałem i duszą. Biedne jestescie dziewczyny i to nie okase chodzi.

Gość gość
A małżeństwo to co jak nie handel? A związek? Jedno i drugie czymś się wymienia wzajemnie.

Gość gość
wszyscy zgnijecie w grobie nie myślicie czasem o tym tylko i je,baniu ciągle myślicie głupie suki i samce !!!!!!!!!!

Gość gość
autorko i jak znalazlas juz kogos ?