Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molto-molto

boicie się latać samolotem?

Polecane posty

Gość molto-molto

Czy jest wam obojętne?A może w dalsze podróże np do Hiszpanii wybrać autokar?Tylko podróż się wydluzy.

Gość gość
nie. a żeby jechać autokarem do Hiszpanii to trzeba mieć naprawdę zdrowo nayebane pod sufitem

Gość gość
samolot. zdecydowanie. autokar to męczarniaaaaaaa.

Gość molto-molto
Dlatego wybieram samolot,bo z moja choroba lokomocyjna autokar to porażka.I dwa dni w plecy.Ale zawsze mam jakąś obawę,ze spadnie,albo co.

Gość gość
Strach jest na początku, nie lubię tylko zatykania uszu podczas lotu. Dasz radę bez obaw

Gość molto-molto
Wiem,to nie pierwszy lot.Nawet mi się uszy nie zatykają,przy lądowaniu żołądek trochę podjeżdża,ale da się wytrzymać. Ale Tupolew się rozbił.

Gość gość
UWIELBIAM latać, nigdy bym nie jechala taki kawal autakorem, o nie

Gość gość
dalsza podroz to dla ciebie Hiszpania? :D to co chcesz latac np z Warszawy do Lodzi samolotem, a w "dalsza" podroz autokar? hahahaha to wlasnie w dalsza podroz powinno sie wybierac samolotem ale jak chcesz sie tluc jakims busem to prosze bardzo

Gość gość
Ja się nie przejmuję na zapas, tupolew swoje, a tysiące innych samolotów, które leciały tego samego dnia swoje. Co ma być to będzie. :)

Gość Laura1233
nie . ja wrecz uwielbiam latać i samolotem i szybowcami... to moj zywioł ;)

Gość Laura1233
kiedyś jechałam autokarem do Włoch( na południe) i to był koszmar... 3 dni drogi non stop , mycie sie tylko na stacjach benzynowych

Gość gość
O rany, Hiszpania to przykład tylko.No i ni e busami czy autokarami,ale wybieram samoloty.W te wakacje tez lece,ale jakoś mnie takie dziwne obawy naszly. Ale mam znajomych,co zawsze,czy Włochy,Grecja,Hiszpania,to tylko autokar,lub samochód,bo taniej i bezpieczniej.Dla mnie niepojęte.2dni telepac się w puszce.Zielonabym dojechala.

Gość gość
Poczytaj sobie o Annie Jantar, Aaliyah, Samancie Smith, Melanie Thornton, trio Passion Fruit, Jenni Rivera, Lechu Kaczyńskim i innych prezydentach.. Miłej lektury :D

Gość molto-molto
Laura-----no i trzy dni straty, w tym czasie można by dużo zobaczyć.

Gość molto-molto
To miało być śmieszne niby?Po czytaj sobie o wypadkach potracen pieszych.Potem wyjdz na ulice.Ten sam efekt.

Gość gość
jakie bezpieczniej??? statystycznie śmierć w wypadku samochodowym jest wielokrotnie bardziej prawdopodobna niż katastrofie lotniczej. Ilu w zeszłym roku ludzi zginęło na drogach samej tylko Polski, a ile w kraksach samolotów na całym świecie??? Przecież to absurd jakiś

Gość Laura1233
no właśnie też z tego powodu żałowałam ,że zdecywawałam sie na autokar... Poza tym samo latanie to dla mnie przyjemnosć i w tamtym roku mnie ominęła. I nie jest to wcale niebezpieczne , wypadki się wszedzie zdarzaja ,ale prawdopodobienstwo katastrofy jest prawie żadne . chyba bardziej prawdopodobnie ,że np wpadniemy pod samochód

Gość gość
samoloty rzadko spadają, ale jak już spadną, to koniec. a wypadek samochodowy? znam mnóstwo ludzi, którzy mają na koncie nawet dość poważne wypadki i żyją i mają się dobrze.

Gość gość
niby czego się bać więcej jest wypadków autokarów, ostatnio....

Gość gość
co ma być to będzie.

Gość delicjaaa
O fajna książka. Chyba napsiana dla mnie...