Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie znajomość usunąć konto na sympatii?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie. Jakbyście spotykali się z kimś jaki czas, a poznalibyście się na sympatii to po jakim czasie powinno się usunąć konto?

Gość gość
Ja bym usunęła po 3 randce

Gość gość
Moim zdaniem jeżeli ludzie myślą o znajomości poważnie i zaczyna im na sobie zależeć to powinno się usunąć konto, bo w przeciwnym razie to daje dużo do myślenia. Facet z którym ja się spotykałam jeszcze do niedawna wogule nie usunął swojego konta, maje do dnia dzisiejszego, okazał się skończonym, niedojrzałym ch.....m:(

Gość gość
A czy o tym rozmawiać? Ja już skasowałam.

Gość gość
Ja z nim nie rozmawiałam, udawałam ze jest wszystko w porządku, miałam nadzieje że po pewnym czasie sam wpadnie na to żeby usunąć, niestety usunął ale naszą fajnie zapowiadającą się znajomość. A ile się już spotykacie?

Gość gość
10 dni. Chyba dzisiaj z nim o tym porozmawiam, po prostu zapytam po co mu konto skoro się spotyka ze mną i to intensywnie.

Gość gość
To spróbuj z nim o tym jakoś delikatnie porozmawiać, bo ja udawałam że nie ma tematu i dlatego się tak skończyło, spotykaliśmy się prawie 3 miesiące, a facet cały czas miał konto:(, a to mowi samo przez się skoro facet poznał dziewczynę to wskazane byłoby usunąć konto, bo inaczej można pomyśleć ze on cały czas czegoś szuka, albo nie jest pewien.

Gość gość
Poczekam jeszcze do 2 tygodni - tak żebyśmy się tyle czasu spotykali. ja już usunęłam, bo na tę chwilę znalazłam tego, kogo szukałam.

Gość gość
Mi też się tak wydawało że znalazłam tego jedynego, przystojny, inteligentny i wogule facet miał klasę, a oprócz tego okazał się największą świnią jaką kiedykolwiek poznałam w życiu i to właśnie na słynnej SYMPATII:(

Gość gość
Ja jako facet usunąłbym po kilku udanych spotkaniach.

Gość gość
To co powiesz jako facet, jeżeli co niektórzy panowie wogule nie usuwają swoich kont spotykając się regularnie z dziewczyną i obiecując jej nie wiadomo co?

Gość gość
Że kłamią. Jak facetowi zależy, usunie. Jak nie usuwa to znaczy, że spotyka się tez z innymi.

Gość gość
No dokładnie, nie ma innego wytłumaczenia na takie zachowanie u faceta.