Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę byc strasznie chujowa, skoro nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

czuje się wśród ludzi jak dziecko wśród dorosłych :(

Gość gość
witaj w klubie :)

Gość gość
i jak z tym zyjesz? bo ja juz mam dosyc ;(

Gość gość
też mam dość...hmm może z twarzy nie jestem najgorsza ale mam hmm trochę byle jaką figurę. mam niewielkie piersi, jestem dość szeroka w biodrach, mam za grube uda i łydki. jesyne co mi się podoba to to, że mam płaski brzuch i nawet ładne stopy...przez te moje biodra wyglądam jak szafa trzydrzwiowa...

Gość gość
zajrzę tu wieczorem, jak będziesz to chętnie pogadam :)

Gość Heniu
Ciągle to samo - dlaczego nic z tym nie robicie? Ja wiem - bo wam pasuje takie życie, realizujecie się w marudzeniu i narzekaniu. Kiedyś próbowałem takim pomagać ale teraz mam wyj....e na was, bo macie zj... psychę. Kupuje taka dwa opakowania lodów a potem pi...i że jest gruba, z własnego wyboru takie jesteście więc przestańcie skamlać. Weźcie się za siebie albo skończcie ze sobą, bo tylko zatruwacie życie normalnym ludziom. Tylu fajnych i miłych ludzi codziennie spotykam ale zawsze się kręci jakiś kaszalot co próbuje innym zepsuć humor. Gdybyście były sympatyczne, miłe i uśmiechnięte to nie miałybyście takich problemów - taka prawda.

Gość balllllanga
Byłaś pewnie na jakimś weselu w weekend i zobaczyłaś wiele zadbanych dziewczyn, może nawet niektóre miały dzieci, choć nigdy byś nie pomyślała, że mogą mieć takie figury, jednak na poprawinach się wszystko okazało, gdy mamuśki-laski przyprowadziły dzieciaczki. Zacznij ćwiczyć, jedz zdrowo, nie jedz w nocy. Wolisz się powoli stawać prosiaczkiem, ale mieć pełny brzuch, czy figura jest dla Ciebie ważniejsza? Nikt Ci nie pomoże, jeśli sama nie będziesz chciała.

Gość gość
żelek nie pisz na pomarańczowo :D