Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peter piotr

Dlaczego kobieta nie chce pomóc bezrobotnemu partnerowi?

Polecane posty

Gość peter piotr

witam, dlaczego uważacie że bezrobotny 40latek nie ma prawa do miłości? Moja partnerka, która dobrze zarabia wyrzuciła mnie po 5 latach związku, ponieważ wg niej jedtem bezrobotnym pasożytem. Owszem, nigdy nie pracowałem na etacie, czasem wykonywałem prace dorywcze na czarno, ale to nie znaczy że jestem pasożytem i do niczego się nie nadaję! Nie chciała mnie u siebie zameldować. Powiedziała że skoro całe życie mieszkam z mama i nie stać mnie na kupno bodajże kawalerki, to ona łożyć teraz na mnie nie będzie. I że szukam sobie pielęgniarki na stare lata. Bezczelna!

Gość gość
marne prowo 1/10

Gość peter piotr
akurat to nie jest prowo. Tak mi się w zyciu ułożyło, ze nie mam pracy na etacie, ale mieszkam w maly m miasteczku. Tam nie ma za dużo pracy.

Gość gość
Jeśli nie prowo, to nie tylko jesteś pasożytem, ale beznadziejną ofiarą losu i nie wyobrażam sobie kobiety, która by chciała mieć takiego faceta przy boku. Obciach!

Gość gość
A dlaczego przez tyle czasu nie znalazłes pracy? Ludzie za praca to nawet za granicę wyjeżdzają, a Ty co zrobiłeś?

Gość gość
no i dobrze zrobiła, jak można nie pracować normalnie przez 5 lat :o

Gość gość
kobiety chcą wszystkiego bez kiwnięciem palcem. to dlatego chcą r****cza a nie prawiczka, dlatego chcą bogatego a nie przeciętnego. chodzi o to by przyjść na gotowe i nie narobić się.

Gość gość
normalna kobieta nie czekała by aż 5 lat

Gość gość
Mój kumpel od 2 lat szuka pracy jest 2 lata po szkole średniej i nie pracował jeszcze więc można nie znaleźć pracy i nie trzeba mieć złego wykształcenia

Gość gość
normalna kobieta to by wspierała partnera ale dzisiejsza kobieta od razu leci do innego jak tylko facet ma problemy tak można na was liczyć

Gość gość
w czym wspierać? w nieróbstwie?

Gość onaaaaaaaaa27
To nie jest tak, ja rozumiem wspierać partnera jak straci pracę, opłacać rachunki itd. ale nie k***a przez 5 lat... Może kobieta miała nadzieję, że facet się ogarnie w końcu, ale widać nerwy w końcu puściły ...

Gość gość
jak on pracy normalnej nie szukał tylko jakieś fuchy to się nie dziwie że sie go pozbyła, tylko aż dziw bierze że po 5 latach dopiero

Gość samiecalfa30
dlatego lepsze są dziwki, masz kase to r***asz, a nie taka niby porządna dziewczyna, a potem kopnie cie w d*pe jak zacznie sie gorzej powodzić