Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem, czy mówić mężowi o dodatkowych pieniądzach

Polecane posty

Gość gość

Mam męża,który jest maminsynkiem i często robi lub mówi rodzicom to, co powinno zostać u nas. Teściowa uważa się za wszechwiedzącą i chciałaby wszystko wiedzieć i nami rządzić. Ostatnio dowiedziałam się,że dostanę dodatkową kasę w pracy, którą chciałabym zostawić dla dzieci. jak się okazało, teściowie już o tym wiedzą i czekają wraz z moim mężem, kiedy dostanę, mają już nawet dla niej przeznaczenie. Istny koszmar.Ja już wiem, kiedy dostane te pieniądze, ale mężowi jeszcze nie mówiłam i sama nie wiem, czy mówić. Co radzicie?

Gość djdjxjxhx
Jak taki idiota to nie mow

Powiedz, a zaraz potem powiedz, że jż postanowiłaś na co zostanie przeznaczona i że to w ogóle nie podlega dyskusji :) Tyle że to co chcesz zrobić ma sens tylko jeśli masz już duże dzieci i dostaną kasę w ciągu np. 5 lat, bo dłużej nie warto trzymać, lepiej dołożyć i kupić np. działkę którą kiedyś będziesz mogła sprzedać...albo coś innego, zależy jaka to kwota

Gość gość
No co za bezczelność. Niech swoją d**ą rozporządzają a nie w Twoje sprawy nos wsadzają.. Nie mów lepiej, skoro mąż też taki głupi (współczuje).

Gość gość
z dodatkowych pieniędzy to ja nawet mężowi się nie " spowiadam"

Gość gość
Ale kutasy! Powiedz jak już wydasz kasę. A niby co oni chcą zrobić z Twoimi pieniędzy? Mężowi nic bym już nie mówiła.