Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłamstwa kafeteriańskie und legendy!

Polecane posty

Gość gość

1. facet/mąż każdej kafeterianki jest oczywiście przystojny, wysoki, inteligentny i kocha je nad życie :classic_cool: 2. i nigdy nie zdradzi :classic_cool: 3. wyglądają na 10 lat młodziej, praktycznie do końca życia gdy chodzą po alkhokol to ktos w kasie prosi je o dowód :classic_cool: 4. wszystkie są piekne i mają duże powodzenie ( a wstydza sie wrzucic fotki, albo są przecietne/brzydkie) 5. te ktore nad soba placza,że są brzydkie są z reguły ladne albo bardzo ładne 6. zawsze wszystkim pomagają, są życzliwe, mądre, sprytne, dobre itp co jeszcze o sobie napiszecie co? :O

Gość gość
punkt 3: :D:D padłam!

Gość terska pływa na pieska
wspaniale urządzają mieszkania

Gość gość
zapomniałaś/eś dopisać w punkcie 1, że mają ptaki minimum 18 cm długości :) 7. zarabiają razem z mężem MINIMUM 7k netto

Gość brzózzka
Czy Bolek Zdun istnieje naprawdę???

Gość Szczera kafeterianka
1. Nie mam męża, a mój facet jest niski, choć uważam, że ma zabójczo piękne ciało. I wygląda na to, że kocha mnie nad życie 2. Tego nie można przewidzieć 3. Wyglądam jakieś 8 lat młodziej, przynajmniej o taki wiek jestem posądzana 4. Nie jestem piękna i mam dużą nadwagę, ale mam powodzenie

Ad. 1 co do ptaka to się zgadza, ma 19 cm :D zarabiamy razem ok. 4500 netto to niewiele

8.każda chodzi do kosmetyczki,depiluje się laserowo,ma nieskazitelną figurę i cerę 9.Na wakacje każda wyjeżdża za granicę do 5* hoteli 10.Ubrania tylko markowe lub nawet od projektantów,na same buty wydają kilka stówek lekką ręką ;)

Gość groźne dęte podniebienie
O to dlatego wyglądasz młodziej, bo Ci się buzia nadęła w poprzek. Niski mąż musi Cię przeskakiwać, bo nie może Cię obejść. Wysoki tylko by przekroczył. Od czasu do czasu nadziewa Cię na te swoje 19 cm, a Ty wtedy obracasz się jak prosiaczek na ruszcie. Mniam! Dziękuję za uwagę i wysłuchanie.

Gość brzózzka
piszcie sobie co chcecie, ja naprawdę wyglądam dużo młodziej

Gość gość
dobre temate :D 🖐️

Gość gość
tak , zapomniałam, urządzają wspaniale mieszkania, imprezy, świetnie gotują, tańczą, mają najinteligentniejsze dzieci, najpiękniejsze przy tym, są wybitnymi jednostkami, każda ma jakis talent (jeśli potrafi zrobić kanapkę to jest to talent kulinarny :) ) jesli potrafi wydobyc z siebie głos i zawyć na nutę jakiejś znanej piosenki to pewnie ma zadatki na piosenkarkę :classic_cool:

Gość gość
i wszystkie mają piękne urządzone domy z angielskimi ogrodami, ach sama kuchania kosztowała 100 tysięcy złotych :D

8. Mam depilator, kosmetyczkę mam za darmo po znajomości 9. Wakacje spędzam prawie zawsze w Polsce i wydaję na nie bardzo mało (u rodziny albo pensjonat za 20zł/dobę) 10. Wydaję dużo na biżuterię i perfumy. Nie palę, nie piję, czasem dorabiam. Mało wydaję na jedzenie. Stać mnie na drogie buty, ciuchy itd - oczywiście nie w ogromnych ilościach

Gość mama ze stażem
Jest tu też masa specjalistów wszelkiej maści od kardiologów, po ginekologów i innych speców, a każdy aż się rwie do pisania na kafeterii oczywiście :D

Gość brzózzka
a mi jest smutno :(

Gość gość
Teqi dzieki za przypomnienie - był tu temat pare dni temu o używaniu pudru :D ponad 20 wpisów (nie wiem czy jednej użytkowniczki :classic_cool:) o tym,że mają taką cerę że nie muszą używać pudru, fluidu, podkładu, właściwie nie malują się, no chyba,że na większe wyjścia. itp. żadna nie ma trądziku/przebarwień/ niedoskonałości :classic_cool: większość kafeterianek chodzi na szpilkach :classic_cool: miminum 8 cm!

Gość gość
jebłam : 🖐️

Gość kiciamiciasicisci
A! Mamy mają śliczne dzieci, co stwierdzają obiektywnie oczywiście ;) bo zaczepiają je ludzie na ulicy i namawiają, żeby dać dziecko do reklam!

Gość gość
aaa i wszystkie kupują w Almie i na jedzenie wydają około 2 tysięcy złotych miesięcznie na dwie osoby

Gość gość
no i oczywiście kosmetyki z górnej półki... Rossman, Avon ani Oriflame to nie dla nich

Jak zwierzęta to tylko rasowe i najmniej znana rasa(najdroższa),każda ma śnieżno białe zęby,jest po 2-3 kierunkach studiów i tak dalej :D

Gość brzózzka
😭

Gość gość
i niech nikt nie odważy się pokazać żadnej aukcji z ciuchem, bo zaraz będzie wyśmiany, że takie rzeczy to do śmietnika

Gość gość
chyba nikt nie ma złudzeń,ze tu samo najgorsze gówno siedzi,gdzie najprzystojniejszym facetem jest poyeb 22 lata,którego morda nie miesci się w żadnej dopuszczalnej skali,a najpiekniejsza kobietom jest niejaka kciukiem,reszty lepiej sobie nawet niewyobrażać

Ale nie przyszło Wam do głowy,że część może się zgadzać?>

Gość gość
wszystkie po porodzie w niecały tydzień wyglądały lepiej niż przed! :D 🖐️

Gość brzózzka
😭

Gość gość
"chyba nikt nie ma złudzeń,ze tu samo najgorsze gówno siedzi,gdzie najprzystojniejszym facetem jest poyeb 22 lata,którego morda nie miesci się w żadnej dopuszczalnej skali,a najpiekniejsza kobietom jest niejaka kciukiem,reszty lepiej sobie nawet niewyobrażać" ha ha ha ha! :D dobre!

Gość a wystarczy przejsc
sie do sklepu i zobaczyc mijane po drodze dziewczyny - takie siedza na kafe, zwykłe!