Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość panikara123

Zaczynam panikować i zastanawiać się czy mogę być w ciaży

Polecane posty

Gość panikara123

Jak dużo pewnie dziewczyn znalazłam się w momencie, że zaczynam panikować i zastanawiać się czy wszystko jest w porządku. Okres będę mieć ok 25stycznia( mam co 35dni). Ze swoim chłopakiem robiłam to kilka razy. Zawsze w gumce(plemnikobójcza), zawsze wychodził ze mnie przed końcem zeby nie było jakiegoś ryzyka, jeśli gumka jakos nie pasowała to zakladal drugą i w ogóle... no ale ja i tak panikuje. Zawsze przed okresem puchną mi piersi, co zauważyłam i teraz. Zazwyczaj mam też przez jakieś 2 dni taki hmm.. ból jajników ale nie męczy mnie on cały czas, po prostu bardzo mocno łapał i po paru minutach puszczał. Teraz jednak już jakiś tydzień bolą mnie jajniki tak hmm.. że czuję je co chwilę, a ponadto czuję pewien dyskomfort w podbrzuszu. Przy oddawaniu moczu parę razy mnie zaszczypało.. Od paru miesięcy jestem strasznie senna ale w ciągu dni kiedy jest bardzo gorąco robię się senna.. ( zazwyczaj kiedy chłopak jest obok xd ). Spuchło mi podbrzusze i nie wiem czy to moze coś być, czy po prostu jest to oznaka okresu a zawsze przed nim trochę tyję (mam bardzo obfite i niesamowicie bolesne miesiączki). Mój rozum płata mi figle. Co myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować