Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość refkleksja,29l

zasłyszana rozmowa 11 latkow :)

Polecane posty

Gość refkleksja,29l

mamy 17 czerwiec....oceny pewnie wystawione (?) a te dzieciaczki w podstawowce tak codzien rano zapieprzają do szkoły grzecznie....i na wuefie kazdy cwiczy-widze przez okno :) Za moich czasow to po 10 tym czerwca juz sie nei chodzilo..nawet dziennika chyba juz nie bylo. I tak slysze rozmowę krnąbrnych 11 letnich chlopakow z osiedla (nie kujonow), i NIE PRZEDSZKOLAKOW :) "chlopaki,ja dzisiaj nei wyjdę ,moja mama jest w domu i bede musial sie uczyc....jest tyle zadane.,z polskiego przyrody i matmy...no i lekture trzeba przeczytac" :O Inny mowi ,ze tez sie musi uczyc,bo mu wychodzi 3 a chce miec 4... I tak sie rozmarzyli kto kim bedzie jak bedzie "duzy" :D:D:D:D Jeden mowi ze chce byc informatykiem,bo by zarabial z 5 tysiecy,drugi go dolował bo jest duzo informatykow dzisiaj i nie wstarczy tylko umiec wlaczyc komputer :D Trzeci mowi ze bedzie zawdonikiem MMA jak Pudzian,ale kolega go sciął ze jest za chudy :D Inny mowi ze bedzie prawnikiem- jak jego mama,tylko ze ona nie ma pracy :( I TEZA całej gromadki była taka, ze muszą sie juz teraz i juz dzisiaj uczyć ,zeby byc kims w przyszlosci i ZARABIAC przynajmniej 10 tys zł :D Rozbawiły mnei te madre zyciowe dysputy 11 latkow :) Motywowani przez nauczycieli i rodzicow...nie wiedza ze dzisiaj zadne studia nic nie gwarantują...ze trzeba miec znajomosci,byc kretywnym i miec szczescie,a nie sam dyplom....Ilu to gamoniom-analfabetom, bez matury ,z mojego rocznika sie udało zycie ulozyc lepiej niz magistrom :( Dzisiaj przyslosiowe sa zawodówki na to jest zapotrzbowanie...ale neich sie dzieci kształca i zaspokoajaą ambicje swoich rodzicow.:) zycie to wszystko zwerfikuje :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować