Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poważna osoba w poważnym wieku

Chcę coś bardzo dyskretnie sprzedać

Polecane posty

Są to różne gadżety erotyczne. Ale nie chcę się ujawniać, ani podawać swojego adresu czy danych. Poradźcie, jak to zrobić?

Gość gość
na allegro wystaw

Na allegro trzeba podać swoje dane, a ja nie mogę. Gadżety są nieużywane, ale niektóre pootwierane. Np. sztuczna pochwa i sztuczny odbyt. Inne są zapakowane i nietknięte.

Gość gość
A skąd mamy pewność czy nieużywane, oj pochwa się już chyba rozciągnęła. Lepiej sobie kupić nową dziewiczą

Gość martaaa,2222
tez sprzedajesz na fetyszerni?:P jest cos takiego jak inpost....i oni maja paczkoamty ...takie zolte skrzyneczki na ulicach duzych miast...i tych srednich:) biura tez mają.... Wiec...wkaldasz majteczki,skarpety,vibrator i co tam masz do pudełka....zamykasz szczelnie, idziesz z tym pudełkiem do biura inposta.... Nadajesz paczkę...Mowisz im tylko adres adresata...czyli tego chorego zboka ktory to kupi.:)..(Jesi zbok tez sie nie chce ujawniac,to wysylasz to do najblizszego jemu paczkoamatu)....piszą na pudełku jego nr telefonu. I jak wlozą mu pudelko do paczkomatu to wyslą mu SMSA.... TWOJE DANE NIE SA WYMAGANE....ALBO MOZESZ PODAC ZŁE...ALBO SAM TELEFON.(starter na jeden raz,kosztuje 5 zl).

Dziękuję! Pierwszy raz słyszę :) Dzięki!

Gość martaaa,2222
10 zl sie nalezy za poradę. :P