Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr hardcock

moje marzenie - seks hiszpański z 50 latką

Polecane posty

Gość dr hardcock

witam, mam takie marzenie żeby uprawiać seks hiszpański z puszystą panią po 50 tce. Jak by ktoś nie wiedział - seks hiszp. to wkładanie penisa między piersi kobiety i pocieranie o nie, kobieta może też sama masować piersiami członka. Widuję często na ulicy panie ok. 50 letnie z dużym biustem i bardzo mnie to kręci. Szczególnie takie naprawdę duże piersi - od "d" w górę. Ktoś powie że stare baby, ohydne ciało itp. Ale mnie się takie podoba , podnieca mnie myśl, że trzymam penisa między obwisłymi ,pomarszczonymi piersiami. Pewnie takie panie często czują się nieatrakcyjne, więc by się na pewno zdziwiły że ktoś marzy o takiej pieszczocie z nimi. Nie chodzi mi o seks "właściwy", tylko i jedynie o seks hiszpański. Ale to raczej niespełnione będzie marzenie. Łatwiej wyrwać wysoką i szczuplą blond studentkę na dysce niż namówić taką panią na taką pieszczotę ;(

Gość dr hardcock
No i nikt nie odpowiedział, szkoda

kuzwa.... debil..... pomarszczone piersi 😴 kup sobie lalke dmuchana, spusc z niej powietrze... bedziesz mial pomarszczone piersi 😴 acha... i nie zapomnij jej napisac na czole ... pani po 50tce 😴

Gość marzanna marzy
A ja mam fantazje w ktorej Pan po 70 roku zycia bedzie mi przed nosem dyndal wiszacymi jajami. Kucnie nad moja twarza i oczom mym ukaze sie widok koscistej pupy i wlasnie tych widzacych kul. Ja bede je lizala i masowala o***t owemu dziadziusiowi. Takie moje skromne marzonko :)

Gość mmkk1
mam duże piersi, lubię seks hiszpański, ale chyba jestem zbyt młoda, bo mam 45 lat??????????

Gość gość
mam 51 i 90E ale nie są pomarszczone! Może i wiszą (trudno żeby taki rozmiar stał) ale nie ma zmarszczek :P

Gość dr hardcock
witam , oczywiscie nie musza byc pomarszczone. a te 90 e to poezja:)

Gość gość
Ja mam cycki d i marzę o takim sexie ale niestety jestem koło 30 .

Gość gość
Też bym chciał moje 21 włożyć w duże cyce.

Gość dr hardcock
no nie muszą być pomarszczone, chodzi o to że mnie podniecają wielkie piersi u pań po 50 tce. Takie do pasa np. Czasem ludzie smieją ze jakas babka na plaży miala cyce do pasa,a mnie sie takie podobają. marzę o tym żeby włożyc mojego penisa między duże, obwisłe piersi pani po 50 tce. Jak sobie to wyobraże to robie się twardy a co dopiero na żywo. Ale też prawda jest taka, że w większości takie panie po 50 tce nie uprawiały nigdy seksu hiszpańskiego, a co dopiero myśleć o tym, żeby zrobić to z 30 latkiem. Oczywiście nie wszystkie , ale wiekszosc jednak na takie coś powiedziałoby że to zboczenie itp

no, juz troche lepiej.... nie musza byc pomarszczone 😴 chlopcze... moze zacznijmy od prostego pytania. widziales kobiece piersi w naturze? ... duze, pelne piersi oczywiscie :) .... jesli tak, to powinienes wiedziec, ze nigdy nie beda pomarszczone. pomarszczone moga byc nawet u dwudziestolatki, jesli nagle drastycznie schudnie. baaaaardzo schudnie... wtedy staje sie posiadaczka pomarszczonych, obwislych woreczkow ktore nalezy zrolowac przed wlozeniem do stanika. nie jest to piekny obraz, zapewniam cie.