Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 PrawaTywe :)

Jezus was kocha!!

Polecane posty

馃槝 Ka偶dy wasz problem jest dla Niego wa偶ny.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
On jest drog膮, i prawd膮 i 偶yciem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ellaa.,
Ja tez cie kocham Jezu

Udost臋pnij ten post

up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A s********j prawatywe z tymi frazesami jo?

Udost臋pnij ten post

Jo, ale jak bede chcia艂a :classic_cool: Jezus ci臋 kocha 馃槝馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Od Bartok
A jak Bog zalozy sie z Szatanem o twoja wiare, zamorduje ci bliskich, spali dom, dotknie cie tradem. Tez bedziesz tak cieszyc miche i twierdzic ze twoje problemy sa dla niego wazne?

Udost臋pnij ten post

B贸g nie zak艂ada si臋 z szatanem m贸j drogi 馃槝 Nie po to wys艂a艂 na ziemie swego Syna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i wybacza wam grzechy s艂owa jezusa do faustyny Niechaj si臋 nie l臋ka do mnie zbli偶y膰 dusza s艂aba, grzeszna, a cho膰by mia艂a wi臋cej grzech贸w ni偶 piasku na ziemi, utonie wszystko w otch艂ani mi艂osierdzia mojego. Na ukaranie mam wieczno艣膰, a teraz przed艂u偶am im czas mi艂osierdzia, ale biada im, je偶eli nie poznaj膮 czasu nawiedzenia mego. Kto ufa mi艂osierdziu mojemu, nie zginie, bo wszystkie sprawy jego moimi s膮, a nieprzyjaciele rozbij膮 si臋 u st贸p podn贸偶ka mojego. Mi艂osierdzie masz okazywa膰 zawsze i wsz臋dzie bli藕nim, nie mo偶esz si臋 od tego usun膮膰 ani wym贸wi膰, ani uniewinni膰. Podaj臋 ci trzy sposoby czynienia mi艂osierdzia bli藕nim: pierwszy - czyn, drugi - s艂owo, trzeci - modlitwa; w tych trzech stopniach zawiera si臋 pe艂nia mi艂osierdzia i jest niezbitym dowodem mi艂o艣ci ku mnie.

Udost臋pnij ten post

Prawda, Jezus wybacza nam ka偶dy grzech, nawet najci臋偶szy grzech mo偶e nam odpu艣ci膰 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Od Bartok
Niech wybacza, ale zadalem pytanie i odpowiedzialas za Boga zamiast za siebie. Jakos po przyjsciu Jezusa na TYM swiecie absolutnie nic sie nie zmienilo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pierd... jak by艣 si臋 na膰pa艂 czego艣 Jaki B贸g, jaki syn bo偶y? jakie wybaczy? Dzieci z g艂odu umieraj膮 i ciekawe czyje grzechy odkupuj膮... Co za bzdety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w og贸le jaki grzech

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od Bartok a ty bys sie za za艂o偶y艂 ciekawe czyje grzechy odkupuj膮.. rodzic贸w za to ze wierz膮 w magie horoskopy w ten spos贸b odaja sie szatanowi

Udost臋pnij ten post

Ja sie nie bede klocic i zaglebiac w te dysputy - Odsy艂am do lektury Biblii, ona wam wyt艂umaczy wszystko najlepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Albowiem jeden jest B贸g, jeden te偶 po艣rednik mi臋dzy Bogiem a lud藕mi, cz艂owiek, Chrystus Jezus, kt贸ry wyda艂 siebie samego na okup za wszystkich jako 艣wiadectwo we w艂a艣ciwym czasie." CZYTAJCIE BIBLI臉!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a w czym on po艣redniczy co od nie go kupimy a co sprzedamy bo jezeli posrednik to handlasz

Udost臋pnij ten post