Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOD POCZTOWY 13/13

Może być tak na chrzciny? Według teściowej za skromnie

Polecane posty

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Dzięki za opinie :)

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Widzę że moja teściowa nie jest jedynym fanem strojów jak z wiejskiego odpustu :). Dziękuję za KONSTRUKTYWNE opinie :)

Gość gość
Ha ha ha to co teściowa proponuje to jakiś cyrk! Mogę narzekać na swoja, ale moja by w życiu na to nie wpadła :) Autorko, a jaką miałaś suknię ślubną? Co o niej mówiła teściowa?

Gość gość
To co proponuje teściowa to co najwyżej na okazję, gdy mała będzie chciała przebrać się za księżniczkę na bal karnawałowy - broń Boże do kościoła na przyjęcie sakramentu :)

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Moja teściowa to taka starsza kobieta, mało tego sama ma taki gust i jej córka, a moja szwagierka też. Suknie ślubną miałam taką : http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.sprzedajsuknie.pl/userfiles/announcement/thumbs/suknie_slubne_1349940459.jpg&imgrefurl=http://www.sprzedajsuknie.pl/ogloszenie,biala-suknia-model-damigella-marki-sposa-rozmiar-38,07U424ex8P1Q6JqR9qQVK.html&h=324&w=450&sz=7&tbnid=AvakIpbppPGVzM:&tbnh=91&tbnw=126&zoom=1&usg=__6BYeNqxsknz0VQ1LoN9-nDsasJc=&docid=gZ2SPCkcs9CIbM&sa=X&ei=9lG_UdXHBoLQtQbbmoDwDw&ved=0CDoQ9QEwBA&dur=354 Teściowa nie wiem co mówiła :)

Gość czasnasuczypogody
sukienka śliczna i stosowna na taką okazję, sweterek też może być, tylko zmieniłabym guziki

Gość gość
Nie otwiera się ta suknia. Tak czy siak, wybacz teściowej i rób po swojemu. Nie ma co się chandryczyć z nią, bo to i tak drobiazgi :)

Gość KOD POCZTOWY 13/13
eh tu mam link : http://evita.com.pl/p,9,51,,,,,,,1079,damigella-suknia-slubna.html#.Ub9S0PnKFJs a co do sukienki dla mnie porażka. Mężowi też się nie podoba to co teściowa proponuje, ale ona myśli, że jej posłuchamy.

Gość KOD POCZTOWY 13/13
Nie będę się z nią kłócić bo wolę żyć z nią w zgodzie, ale zrobimy po swojemu, bo nam w końcu na głowę wejdzie :D

Gość gość
E, to chyba raczej teściowej się podobała :) A z kokardą czy bez? Teściowa wybaczy...

Gość fcvdkls
sukienka którą proponujesz jest piękna. A teściowa preferuje styl "wieś śpiewa i tańczy" :)

Gość KOD POCZTOWY 13/13
mi, tylko kokardę miałam z tyłu i nie miałam welonu tylko białą orchideę we włosach.

Gość gość
Góra sukni jest śliczna, tylko ten tiulowy dół średnio do mnie przemawia, ale nie wykluczam, że na młodej i szczupłej pannie mogła wyglądać zjawiskowo :)

Gość KOD POCZTOWY 13/13
A ja się zarzekałam, że nie chcę sukni z tiulu, chciałam suknię w stylu greckim, ale jak przymierzyłam tą to musiała być tylko ona. Te w stylu greckim były ok, ale ja mam 178cm i jestem chuda jak tyka i średnio w nich wyglądałam :/

Gość gość
Czyli dobrze wybrałaś! Ja też miałam pomysł na coś bardziej w stylu greckim i bez koła, a jak założyłam jedną z małym kołem zasugerowaną przez panie w salonie, to się okazało, że to jest to :) I tak była prosta i bez udziwnień, tylko z haftem u dołu. Do mojej g\figury pasowała idealnie - na grecka moje 162 cm były za krótkie ;)