Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemna Czekolada

co myślicie o tej sukni ślubnej?

Polecane posty

Gość fantastyczny temat!!
Świrujesz.

tylko, że ja nie chcę bieli, wolałabym ecru + coś innego, może faktycznie brąz, albo ta nieszczęsna biel + róż, albo poszukam jeszcze innej sukni niby dlaczego świruję?

Gość Khadi
ta pierwsza suknia jest swietna, chcialbym zobaczyc ja w wersji bialej, bedziesz wygladac nietuzinkowo ta druga nie podoba mi sie, wyglada jaby zrolowany papier toaletowy na niej wisial

Gość Khadi
tylko nie braz, jakos tego nie widze, ale moze ekri i jakis tam smietankowy albo ten bialy i roz ale jasny roz delikatny,

Gość Khadi
welon nie zadlugi, oczywiscie taki jak dol, mysle ze krwcowa ci doradzi z welonem, one sie na tym znaja

Gość suknia przepiękna
bardzo mi się podoba. choć nie w tym kolorze na ślub. no i warto zaznaczyć, że szyta "na wzór" wyjdzie beznadziejnie, zawsze tak jest. nie jestem snobką, ale naprawdę pani Genia krawcowa, to nie wera wang ;)

Gość gość
chodziło mi o gorset biały,a dół taki jak na zdjęciu tylko zamiast czerni, gorzka czekolada. Jak dla mnie bomba :) Jak suknia ma być nietuzinkowa,to daj sobie spokój z pudrowym różem i innymi pastelami. Wyjdziesz raczej jak lalka Barbie,nie jak awangardowa panna młoda :p

Gość Laura1233
niby suknia ma w sobie to coś ,ale na slub bym takiej nie ubrała nawet bialej....

Gość Laura1233
ale druga sukienka już brzydka ...

Gość gość
pierwsza suknia piękna jak chcesz możesz w niej isc na slub choć to bedzie odważny pomysł bo na pewno wielu osobom się nie spodoba...

zdaję sobie sprawę z tego, że wielu osobom może się nie spodobać, dlatego pytam o opinie tu na forum :) boję się zbyt dużego szoku dlatego zastanawiam się nad uszyciem jej w delikatnych kolorach bardzo podoba mi się w niej to, że jest unikatowa, nie jest to model, który mogłabym dostać w pierwszym lepszym salonie, ale nie obawiam się szycia, jak już napisałam wcześniej, mam świetną krawcową, której pracę podziwiałam przez lata i wiem, że sobie poradzi :)

Gość gość
Ta pierwsza jest łądna ale nie wiem jaki to kolor w połączeniu z czernią ale wygląda jak brudna. Na zdjęciu może wygląda nieźle ale na zywo będziesz wyglądała jakby miała stara brudną suknię. Lepsze płaczenie było buy chyba gołębi szary zamiast czarnego z bielą

Obie są bardzo ładne :) Myślę, że jeśli zmienisz kolor tej pierwszej to wyjdzie nijaka. Raczej szukaj czegoś co będziesz mogła zobaczyć w kolorze jaki chcesz bo efekt końcowy może rozczarować

Gość gość
przepiękna- idealna. Nic bym nie zmieniała

Gość gość
Ta druga kiecka okropna. Ta pierwsza oryginalna, i gdyby uszyc ja w kolorze tej drugiej to moze byc ciekawie. Tylko nie dekolt w serduszko, on nie akcentuje biustu, on go wywala na wierzch. I zadnych naszyjnikow, sukienka jest bardzo strojna, delikatne kolczyki i jak ewentualny welon to mgiełka.

Gość gość
ładne obydwie. Moim zdaniem po pierwsze sukienka musi pasowac do figury a po drugie ty musisz sie w niej czuc jak ksiezniczka. Bedziesz sie czula pieknie to wszyscy to zauwaza. Gratuluje slubu i zycze sczescia!

Gość gość
z tej pierwszej chyba lepiej zrezygnować bo w bieli nie będzie już taka ładna

Gość gość
przepraszam za spam ale może którą pani kupi taką śliczną bizuterię http://tinyurl.com/poarhg9 robi ją moa dziewczyna a ja jej spamuję, żeby jej sprawić odrobinę satysfakcji z własnej pracy

Gość gość
toż to przecież bazarowe badziewie ta "biżuteria" :/

Gość gość
a gdybys ta pierwsza uszyla jasniejsza: srebro , albo jasny stalowy ... te roze beda nudne , kolor tej drugiej sprawi , ze jako jasna blondynka bedziesz wygladac przezroczysto i bezbarwnie , braz tez odradzam dobry dla ciemnej karnacji ... Taki kolor mniej wiecej http://www.parisciel.com/pl/media/catalog/product/cache/21/image/75bc41a5216344a1f9359e67f36d991d/W/D/WD4-331-1.jpg

Gość gość
Tragedia

Gość kalllia
witam:) jestem zwolenniczka prostych klasycznych strojow zreszta moja suknia wygladala tak http://evita.com.pl/p,,,,,,,,,1395,2004-suknia-slubna.html#.Ucra1dghNXo kupilam ja w krakowie ale zdjecia ktore prezentujesz tez sa rewelacyjne choc nie do konca w moim stylu. ja szcezrze mowiac balam sie szyc u krawcowej tak dom konca nigdy nie wiadomo co wyjdzie... wole gotowe prdukty zreszta polecam evita w krk oprocz pieknych sukni slubnych maja wieczorowe no i mase dodatkow ... pozdrawiam