Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemna Czekolada

co myślicie o tej sukni ślubnej?

Polecane posty

Gość Ciemna Czekolada

Moja suknia będzie szyta, myślałam nad czymś w tym rodzaju, wydaje mi się nietuzinkowa :) zmieniłabym jednak kolory na biel z.... no właśnie, co mogłoby dobrze wyglądać z bielą? i chciałabym dekolt w serduszko żeby podkreślić biust. http://4.bp.blogspot.com/-cK49lLGjtvo/UOXEGU5CpoI/AAAAAAAAAPc/-CjenEdi4sc/s1600/vera-wang-black-wedding-dresses-2012-9.jpeg co myślicie???

Gość gość
A na sprawę rozwodową jak się ubierzesz?

Gość gość
Sliczna...

Gość jem truskawki
suknia jest piekna :D nawet czarna :D bardzo mi sie podoba !!!!

Gość jakzareagowac
Wspaniała! Jeśli tylko uważasz, że odpowiada Twojemu charakterowi (które musi byc bardzo nietypowy) to się nie zastanawiaj. Zostaniesz z pewnością zapamiętana, ale mimo wszystko pozytywnie:) Oczywiście suknia musi się wpasowac w konwencję wesela. Pozdrowienia:***

właśnie zastanawiam się jaki kolor nie zepsułby efektu.... nie jestem do końca przekonana co do czerni. Może mi doradzicie? jestem bardzo bladą blondynką jeśli to pomoże :) za każdą uwagę będę bardzo, naprawdę baaardzo wdzięczna

Gość jakzareagowac
Może pudrowy róż. Ewentualnie srebrny, ale taki delikatny. Albo może pójśc w jakiś bardzo, bardzo pastelowy fiolet?

tiaaaa... ksiądz będzie zachwycony... pewnie tak bardzo, że wygoni cię sprzed ołtarza

Gość jakzareagowac
Jeszcze ważny jest kolor oczu:) Odcień niebieskiego bardzo ładnie podkreśla niebieskie:)

pudrowy róż... czyli coś takiego jak te jaśniejsze fragmenty sukienki? i wtedy reszta biała? a gdyby tak odwrócić kolory? i zrobić jasny gorset i wierzchnie warstwy, a te pod spodem w kolorze ciemnym?

Gość 3bomba
Ta sukienka ma swój smak właśnie dlatego, że jest czarna. Jeżeli zamienisz ją na biel, będzie wyglądać na zmiętą i bez wyrazu, zastanów się dobrze, na ślubie powinnaś wyglądać pięknie a nie dziwnie.

Gość jakzareagowac
Chyba mimo wszystko użyłabym bieli jako bazy, a tylko pudrowego różu na poszczególne frgamnety sukienki:)

Gość gość
A to w Polsce ksieza wpuszczaja w tak rozneglizowanych sukniach do kosciola?

Gość jakzareagowac
Według mnie gorset powinien byc biały. Dopiero tiul na dole może byc mieszanka bieli i pudrowego różu. Ze zdecydowanie mniejszą ilością tego drugiego:) Do tego dla równowagi bukiet z akcentem różu!:) Pogadaj z krawcową. Jak jest dobra to na pewno będzie potrafiła zrobic ten dół tak żeby siędobrze prezentował:) To musi byc tak, że ta biel i róż muszą sięze sobą przenikac. Aha, i odcień różu koniecznie delikatny:) To w końcu słub, wszystko musi byc subtelne:)

Gość jakzareagowac
Nie podoba mi się. Zdecydowanie lepsza ta pierwsza.

Gość jakzareagowac
Nie podoba mi się. Zdecydowanie lepsza ta pierwsza.

jakzareagowac a jeśli przy tej pierwszej użyję w większości bieli to nie będzie wyglądała na "zmiętą" tak jak ktoś zasugerował? jednak nie chciałabym niewypału....

Gość jakzareagowac
Hmm, musisz koniecznie pogadac z krawcową. Ona to lepiej sobie wyobrazi niż ja:) Według mnie nie, jeśli zostanie zachowany rozsądny stosunek pomiędzy bielą a pudrowym różem:) No ale stylistką jakąś nie jestem więc koniecznie przedyskutuj to z krawcową:) DŁUGO I DOKŁADNIE. Powodzenia, kochana:) Z pewnością będziesz wyglądac olśniewająco. Tak jak wszystkie blondynki :* Łączmy się, białogłowe:D

Gość ja damą,a ty rycerzem
Ta pierwsza chyba wyglądałaby nieźle w kolorze tej drugiej. Wydaje mi się, że lepiej niż jakby była cała biała. Ogólnie bardzo ładna suknia i taka oryginalna.

Gość gość
Ty ciemna czekolada, a nie pomyślałaś,że suknia ( ta pierwsza) mogła by być w bieli połączonej z kolorem ciemnej czekolady? Kolor gorzkiej czekolady świetnie kontrastuje z bielą, a nie kojarzy się z pogrzebem ;)