Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem. Mój mąż strasznie przytył

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 5 lat po ślubie. Wcześniej o siebie dbał, do pracy jeździł rowerem, bardzo dużo chodził, pływał...w sumie poznaliśmy się na rowerze przez moją koleżanke z pracy. Teraz nie robi nic. Do pracy autem, pływa tylko na wakacjach, nic mu się nie chcę, ostatnio ''zmusiłam'' go by biegał razem ze mną wieczorem, kilka razy się ruszył a teraz znów mu się nie chce, wykręca się pracą a ja doskonale wiem, ze obowiązkow mu nie przybyło...na telewizje i majstrowanie przy samochodzie ma czas :/ Ważył 78kg a teraz niemal 100 :/ i co ja mam robić ?

Gość gość
facet bierze cie za pewnik, wie ze nawet jak spasie sie jak wieprz (co juz zrobil), to ty i tak z nim bedziesz. Jedyny plus, to gwarancja, ze nie ma kochanki. Jak nagle zacznie o siebie dbac, to bedziesz wiedziala, ze cos jest na rzeczy:D

Gość gość
Wymień go na nowszy model ! ! !

Gość gość
typowy polski facet do ślubu z klasą potem z kasa i wieprz spasiony

Gość gość
proponuje powiedziec wprost: wez sie za siebie, wygladasz jak hipopotam! :D takie tam aluzyjki to pewnie puszcza mimo uszu :D

Gość fantastyczny temat!!
To jest ten twój problem? Pogadamy jak pojawi się w twoim życiu prawdziwy problem, wtedy będziesz dopiero ćwierkała. Dobrze, że ja taka ograniczona nie jestem...

Gość gość
a ja ja rozumiem, wyszla za przystojnego, aktywnego faceta a po pieciu latach zamiast ma w domu gore sadla, ktorej nawet sie nie chce ruszyc tylka z fotela. moze nie jest to koniec swiata, ale jakis problem na pewno. troche empatii tez nie zaszkodzi.