Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego faceta wybrać ? mam mieszane uczuciaa... ;(

Polecane posty

Gość gość

Obu facetów znam rok, problem jest taki ze w Tomek podobal mi sie od pierwszego wejrzenia, teraz jestesmy znajomymi , mamy dobre kontakty , chciałabym z nim bardzo być. A znajomi mówią ze pasujemy do siebie i predzej czy pozniej bedziemy razem . Patryk jest moim przyjacieelem , zawsze mu mówiłam wszytsko, można powiedzie ze jestem jego oczkiem w głowie.On sie bardzo stara prosil mnie zebysmy byli razem, ze to sie uda, lecz ja mu mowilam ze wole zeby zostal moim przyjacielem. Problem jest w tym bo juz sama nie wiem czy dac szanse patrykowi ? Raczej. Była bym z nim z rozsądku , czy dalej zabiegać o Tomka ? Już nie wiem sama co robic, a znajomi mają podzielone zdanie.Z góry dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Znajomi?? Ty masz 16 lat? Co mają do tego znajomi, to twoje życie. Sama podejmij decyzję. Dla tych chyba facetow lepiej zebys nie była z żadnym! Masakra

Gość Kate125
masz 16 lat dopiero i uwierz ze którego bys nie wybrała i tak to nie bedzie milosc az po grób..najlepiej nie wybieraj zadnego, poniewaz stracisz ich obydwu, wiem o tym z własnego doswiadczenia pozdrawiam /Kate125