Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zobaczcie jakie wiadomości dostałam na Sympatii

Polecane posty

Gość gość

Mam profil od dwóch tygodni, nie wiem dlaczego tacy do mnie piszą, moze fotka na nich działa ? (ja na niej wystylizowana i troche retuszu, w realu wyglądam zwyczajnie. W albumie mam tez zwykle zdjecia, trzeba tam tylko zajrzec, także nie oszukuje nikogo ;) ) To z dzisiejszego dnia: ''Cześć! Szukam na serio (na regularne, np. weekendowe spotkania, na dłużej albo nawet na stale, jeśli obojgu nam by się spodobało) młodą, wysoką kandydatke na niewolnice z ... dużymi stopami (jaki masz rozmiar?). Mieszkam w Poznaniu, tu duże mieszkanie i samodzielne życie z dobrą pracą. Taką dziewczynę chętnie poznam - jeśli jesteś niedoświadczona, łagodnie wprowadzę w ten klimat. Spotkania weekendowe ( u mnie, ty jako niewolnica) lub wspólne wyjazdy mogłyby być interesujące: Dzień dla zwiedzania i oglądania, wieczór i noc dla zniewolenia i zabawy. Lubię klimaty klasycznej dominacji (nie jest to sm z bólem i wulgaryzmami, tylko oparta na historii klasycznej gra pan-niewolnica, z elementami nagości, posłuszeństwa, kajdanami i domowym służeniem, ale też z pieszczotami i korzystaniem pana z ciała jego własności-niewolnicy), bez jakichkolwiek ekstremów. Czytam w twoim profilu, że jesteś uległa, romantyczka, szukasz silnego mężczyzny; zatem napisz mi o sobie (twoim rozmiarze stopy też) i twoich preferencjach, ewentualnych doświadczeniach. Zaznaczam, że na co dzień jestem raczej kulturalnym, dobrze wykształconym człowiekiem i traktuje moja własność dobrze, tylko wyraźnie daję niewolnicy poznać jej miejsce i zadania, co podkreśla także jej wygląd: w mieszkaniu nago: boso, w obroży i kajdanach na nogach. Seks mile widziany w ramach twojego zniewolenia (ale nie na siłę), seks analny nie jest warunkiem. O innych rzeczach, scenariuszach i sytuacjach, które podobałyby się tobie lub mnie możemy porozmawiać w detalach w dalszej korespondencji lub na gg (258XXXX) lub na skype:jackXXXXXX . Może warto będzie rozpocząć znajomość...Uległość nie wyklucza przyjaźni, wiem to z doświadczenia długiego związku Jacek''

Gość gość
a co śmieszne nic takiego nie pisałam tj że jestem uległą romantyczką, ze szukam silnego faceta etc :D nie wiem z czego on to wyczytał :D

Gość gość
podaj jego gg, kafe mu zrobi niezła jazdę ;)

Gość gość
i kolejna sprzed kilku dni: ''Hej, mam na imię Karol Wiewiórski, Jak pewnie zdążyłaś zauważyć na moim profilu mam 26 lat. Pochodzę z małego miasta Gostynin na Mazowszu, to okolice Płocka. Mam dwójkę młodszego rodzeństwa. Od kilku lat mieszkam w Warszawie. Przyjechałem tu na studia i już zostałem. Obecnie pracuję jako informatyk w jednej z firm telekomunikacyjnych. Nie mam wielu znajomych więc przede wszystkim szukam dziewczyny by wyjść wspólnie na spacer, do kina, na kawę czy kręgle. Myślę, że jest to najbardziej odpowiedni sposób poznania drugiej osóby, a kto wie może wykluje się z tego miłość ? Moje zainteresowania to przede wszystkim książki kryminalne na przykład S. King "Gra Gerarda". Jestem również fanem siatkówki i koszykówki (ale nie umiem grać). Liczę, że odpowiesz na moją wiadomość i zechcesz się umówić. Gwarantuję, że nie pożałujesz. Pozdrawiam, Karol :) ''

Gość Król tego forum
daj linka do swojej facjaty autorko to może na kafe się coś wykluje np. między nami :)

Gość gość
hahaha a ten karol wiewiórski to co ? szuka nowej pracy ? :D tekst jak w liscie motywacyjnym :D kogo obchodzi to skad on pochodzi i ile ma rodzenstwa :D?

Gość tyg6tryhth
ale zjebyyy widac ze robia kopiuj-wklej i pewnie do kazdego to wysylaja, dobrze ze nie mam tam konta :O

Gość gość
Zjeby.

Gość wifigdańsk
autorko-zauważ,ze w tych tekstach nie ma prawie nic o TOBIE jest tylko o NIM. znaczy=autor pisze tylko o SOBIE. a czemu? bo jest wygodny. wymyslił jeden tekst (albo sciagnał z netu) taki ogólny uniwersalny i pisze to do jaknajwiekszej ilosci dziewczyn a nuż widelec któraś w to uwierzy. ja tez przez jakiś czas byłam na jakimś tam portalu ( co smieszne-zamiast faceta-poznałam fajne dziewczyny; do dziś jestesmy przyjaciolkami,w sumie to był taki portal bardziej społęczny niz matrymonialny) ale tez dostawałam takie poematy ( albo jeszcze lepsze). kopiują do wszystkich dziewczyn.zauwaz ze ktos nie pisze przykladowo: "czesc Aniu masz super włosy,uwielbiam rude, w tej zielonej sukience tez wygladasz przeslicznie... itd.-czyli taki inndywidualny list .." gdyż to wymaga aby ktos odwiedził czyjś profil i starannie go przejrzał a oni sa leniwi,wola ułozyc jeden tekst pasujący do wszystkich. sprytne :)

Gość wifigdańsk
o kurczę o tym samym napisałam,tyle ze dłuzej a TY to rzeczowo ujełas.

Gość gość
uwielbiam czytac wypociny takich naiwnych dziewcząt :P hehe aż czasami nie wiadomo czy smiac sie, czy plakac... przeciez LOGICZNE, ze takie teksty są do wszystkich wysyłane - 99% nawet nie patrzy na zdjęcie

Gość gość
Śmiejecie się z facetów, a same intelektem nie grzeszycie podczas pisania do faceta :P