Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to jest facet ?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się kiedyś z facetem i mi i jemu bardzo zależało. wszystko się skończyło przez totalną głupotę i padło wiele niepotrzebnych słów, kontakt jednak powrócił tylko troszkę dziwny. Zaczęliśmy się spotykać w gronie znajomych, jego przyjaciele ciągle powtarzali że mu na prawdę zależy,składając mi życzenia życzyli właśnie szczęścia z nim itp. Będąc gdzieś razem potrafił trzymać za rękę przytulić jednak nic więcej nie było :> Zaczęły się też różne sceny typu wymyślania sobie koleżanek, jakiś partnerek mówienie o swojej byłej. w rozmowie z moja koleżanką stwierdził że moja osoba go nie interesuje(mowil to pod wplywem %) ,jednak gdy ja chciałam o tym z nim pogadać uciekał od tego. Kiedys zostawilam u niego swoje rzeczy po uplywie paru miesiecy ma problem z ich oddaniem. gdy czara goryczy sie przelala i chcialam w koncu nasz kontakt "zerwac" zmienil temat.. o co mu chodzi ?

Gość zeqeffeq
na razie to nie nadazam o co Tobie chodzi :D

Gość gość
no bo dla mnie facet powinien byc konkretny, albo chce wrocic do tego co bylo i powiedziec to normalnie albo zerwac wszelkie kontakty bo robi tym jakas nadzieje ;)) a tego zachowania nie rozumiem