Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK WŁASNIE WRÓCIŁAM Z RANDKI! co ten facet nawyprawiał - nie uwierzycie!

Polecane posty

Gość gość

tak mnie ośmieszył,że aż pomyliłam autobusy i randka skonczyla sie o22 a ja dopiero wrocilam..... sluchajcie spotkalismy sie o 20, spacerowalismy, bylo milo, pozniej sie troche zmeczylam, chcialam isc do domu, a on zaproponowal drinka, poszlismy do lokalu, dostalismy menu a on gdy przyszła kelnerka po zamówienie zaczął kpiącym głosem cwaniaka mówić "piwo po 9 zł ? mojito 18zł ? pogrzało was? skąd takie ceny? za tyle to moge 2 obiady w makdonaldzie zjesc" !! wstał wzaił mnie za reke i powiedzial chodz idizemy....bylam w szoku, wyszlam z nim, a potem powiedzialam zeby do mnie nie dzwonił iucekłam....

Gość agata272727
a ja kiedyś spotkałam się z facetem, który w ogole nie zaposił mnie nigdzie tylko siedzieliśmy w moim samochodzie...na dodatek przed pizzerią:P

Gość gość
Agata i co było dalej? też poznaliscie sie przez neta? jak doszlo do tego? nie balas sie z obcym w aucie siedzieci? mimo,że to Twoje auto to i tak bylo ryzyko male ale bylo....

Ja sie kiedyś umówiłam z typem i niby zapomniał portfela, zapytał czy zaplace to odpowiedziała,ze owszem,ale za siebie,polozylam kase za swoje jedzenie,drinka i napiwek po czym wyszłam. Wiem,ze nie zapomniał pieniędzy, bo słynął z bycia straszną złotówą.

Gość gość
agata272727 osobiście też nie uważam że na każdej randce należy "wykosztowywać się na dziewczynę" jeśli na prawdę zależy jej na facecie, nie na sponsorze/niewolniku, to zaakceptuje to, jak nie to nie warto się z nią zadawać.

Gość agata272727
oczywiście nie spotkałam się z nim więcej chociaż do dzisiaj czasem do mnie pisze, chociaż ma dziewczynę, to specyficzny typ, poznałam go przez neta, okazało się, że jest z pobliskiego miasta, ale od takich jak on należy się trzymać z daleka, zresztą można powiedzieć, że "byłam" bo nie "jestem już weteranką internetowych randek...spotykałam różne ciekawe przypadki, w tym moją pierwszą i ostatnią miłość w życiu:)

Gość fantastyczny temat!!
To ta od tematu macdonalda, prowo 0/10

Gość gość
Facet ma być sponsorem i niewolnikiem, koniec i kropka. Autorko ustrzeliłas palanta jakich malo i ty agata też. Na wyspe takich fiutolców i to bezludną.

Gość gość
to nie prowo, ja w tym nie widze nic prowokacyjnego, hm czy ja albo agata mowimy,ze facet ma za nas placic? siedzielismy w tej kanjpie mogl zamowic po piwie chocby, zaplacilabym za siebie...

Gość agata272727
z perspektywy czasu odradzam randkowanie z kimś z internetu...dziś wiem, że ryzykowałam niepotrzebnie...ale dziś jestem starsza, dojrzalsza...

Gość agata272727
dokładnie jak wyżej, przecież ja nie oczekiwałam i nigdy nie oczekuje, że facet będzie płacił za mnie, ale po co zaprasza mnie na randke żeby siedzieć w samochodzie???przecież to chore i bez sensu...

Gość gość
a wiesz, ja tak randkuję już dość długo, bałabym sie spotkac z kims z miejsca pracy, z uczelni,że jak nie wypali to lipa, a tak to nie mam gdzie spotykać ludzi...z internetu najlepiej bo ich nie znam, ale to niesie też ryzyko, dlatego spotkania tylko w miejscach publicznych...i bałabym sie wsiadac do obcego samochodu, chociaz 2 razy tak zrobiłam, raz facet mnie odwiozl do domu, a innym razem, facet okazal sie moja miloscia :D a tak sie go bałam ;) niestety nic nie trwa wiecznie i teraz szukam nowego :) ale skąpstwo niektórych mnie przytłacza ( chociaż rozrzutnośc też i dlatego sie rozstałam z tamtym :) ) trzeba zachować umiar!

posłuchaj zdanie prawdziwego faceta, chociaż wiem, że mnie tu za moment zlinczują i podszyje się za mnie ADMIN tego portalu , jak to jest praktycznie z facetami w krajach europejskich , nie tylko w Polsce, w Hiszpanii jest podobnie i w Portugalii również - a więc tak, rodzimy się pół na pół , weźmy rocznik powiedzmy 1981 aby było ciekawiej, czyli w roczniku tym urodziło się w Europie trochę więcej chłopców niż dziewczynek, złośliwi powiadają, gdy więcej chłopców przychodzi na świat to będzie WOJNA i faktycznie była wojna w roku 1981 u nas w Polsce, razem dorastają w żłobku, w przedszkolu, potem szkoła podstawowa i w klasie szkolnej jest 50/50 dziewczyn i chłopaków , powiedzmy gimnazjum ale po szkole podstawowej było liceum albo technikum , dziewczyny trzymały się razem w grupie, czasem jedna na 100 koleżanek okazywała miłość koleżance i było wiadomo , że ta dziewczyna jest lesbijką od urodzenia , zwykle jak podają dane statystyczne to w jednym roczniku rodzi się ok. 5 procent gejów i lesbijek i tak to wygląda z pomiaru GUS , ale pójdźmy dalej , zostawmy lesbijki w spokoju i popatrzmy co się dzieje z facetami w wieku 18 lat u których hormony szaleją , jak już wiadomo 5 procent facetów z tego rocznika urodziło się gejami i nie ma przeproś , kolejne 5 procent facetów z tego rocznika ma uraz do kobiet, kolejne 5 procent z tego rocznika idzie do seminarium aby zostać księdzem albo innym duchownym , kolejne 5 procent z tego rocznika ma problem z alkoholem i wciąganiem w żyłę i z używkami , więc co masz do wyboru kobieto w takiej sytuacji ? z 50 procent facetów z rocznika 1981 masz do wyboru góra 25 procent chętnych aby kobietę poznać , obstawiam, że kolejne 5 procent facetów to tylko chce kobiety zaliczać , więc pozostaje 20 procent tych, którzy myślą o stałym związku i chcą założyć rodzinę i mieć dzieci , swoje dzieci ! z tych 20 procent co najmniej 5 procent zdradzi żonę z prostytutką , czyli tak zwanych 'pewnych' facetów do związku masz góra 15 procent z rocznika 1981 i teraz pomyśl , zastanów się kobieto, czy chcesz pójść na randkę 'z pewniakiem' , który jest łysy genetycznie i na tej randce przesiedzicie dwie godziny w Twoim aucie ?

Tak dla ścisłości kobiety też dają w żyłę, puszczają się za kasę itd itp. Także na końcu to się wyrównuje. Problem jak spotkać te 15%. Piwo za 9 zł i Mojito za 18 to granda, jestem oburzony.