Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FemmeFataleM

Powróżę z kart klasycznych

Polecane posty

Witam, wiem, że takich wątków pewnie przewinęło się 10000 i wiele było w tym oszustwa, ale ja chciałabym spróbować komuś powróżyć. Będę wróżyła dla siebie i dla Ciebie, ponieważ ja chcę się przekonać czy moja wróżba zawiera chociaż krztę prawdy a Ty może poznasz kawałeczek tego co Cie czeka. Jak chcę to zrobić? Będę wróżyć z prostego układu, który uwarzę co było, co jest i co będzie. Osoby zainteresowane proszę o podanie imienia, daty urodzenia i dużo cierpliwości :) Przypuszczam, że odpowiedź dla jednej osoby może mi zająć do 20 minut.

Osoby, którym opiszę wróżbę proszę o informację czy zawiera ona sens prawdy w częsci tego co było i co jest.

Gość gość
Dorota 12.01.1980 czy czekają mnie zmiany w życiu zawodowym?

Gość gość
Edyta 30.09.1972

Gość gość
Małgorzata 16.06.1982

Gość gość
Marzena, 04.06.1986

Gość Bydgoszczaczek zwierzaczek :D
A mam takie pytanie. Która wróżba jest pewniejsza ta za free czy ta za 120 zł ? :D

Gość gość
to ja Dorota, nie zauważyłam,że nie mam zadawać pytania. Nawet lepiej jakbyś napisała coś od siebie ;)

Gość szara*
agnieszka ur. 14.07.1979r. - co dalej z moim życiem uczuciowym?

Gość gość
To ja poprosze:) 22.04.81 renia

Gość asiulka29l
ja również proszę Asia 24 04 1984

Doroto Co było: mężczyzna o jasnych włosach, bliski przyjaciel, kawaler. Wielka miłość (wg mnie małżeństwo), która została oszukana, zdradzona. Przeprowadzka, zwrot ku dobremu w interesach i sprawach urzędowych (dziwi mnie pytanie o prace, bo karty mówią, że powodziło Ci się) oraz przeszkody w osiągnięciu celu spowodowane kimś starszym. Zbieżność waletów także potwierdzają, że w przeszłości powodziło Ci się, otaczało Ci dużo towarzystwa. Co jest: dużo życzliwych osób w okół Ciebie, spotkania towarzyskie (jakbyś próbowała odżyć po zawodzie miłosnym?), jakiś prezent, drobny zysk z urzędu. Widzę też dużo kobiet w Twoim życiu, ale nie w aspekcie miłosnym. Jakieś intrygi, plotki. Kobieta fałszywa, konkurencja i druga kobieta niezamężna, niosąca nadzieje, którąś z tych kobiet jest z rodziny. Karty mówią, że o jakiś dużych pieniądzach i o tym, że masz powodzenie u mężczyzn. Wiem, że może piszę palcem po wodzie a to co opisałam to stek bzdur nie mających się nijak do Twojego życia, ale napisz czy coś się zgadza a ja już piszę Ci co będzie.

Gość gość
Mogę i ja prosić o wróżbę ? Czy uda mi się w tym roku wyprowadzić z domu / dostać się na studia? I czy kiedykolwiek ktoś mnie pokocha ? 10.08.93. Anna

Doroto, w każdym z tych trzech rzędów miałaś nadzwyczajną zbieżność kart. W przyszłości jest zbieżność króli, które mówią o radykalnej zmianie na lepsze. Konkretnie. Co będzie: sprawy sercowe wyglądają super, widzę mężczyznę zakochanego w Tobie. Widzę chorobę, jakiś problem ze zdrowiem. Zbieżność asów mówi, o spełnieniu marzeń i paśmie sukcesów. Dwie karty, kluczowe mówią o kobiecie bliskiej lub o Tobie i kłopotach ze zdrowiem, małych zmartwieniach.

Gość gość
Dopiero teraz zobaczyłam, żeby nie zadawać pytań ;)

Hm... kto teraz chcę wróżbę? Mogę jeszcze jedną i lecę spać. Kto pierwszy wyświetli się pod tym postem temu rozłożę karty. Jak widać 20 minut to za mało, żeby zdążyła wszystko zrobić :)

Gość asiulka29l
ja

Gość gość
To ja Dorota. Odpiszę po kolei, co się zgadza a co nie :) żadnego blondyna nie było w moim życiu. Przeprowadzka owszem i to niedawno :) Z pracą,hmm.... miałam pracę ale tylko jedną satysfakcjonującą, była to moja pierwsza praca. Znajomych zawsze miałam dużo,więc się zgadza. W tej chwili raczej krucho... Piszesz prezent, zysk z urzędu, hmmm jeszcze nic mi takiego nie wiadomo ale są szanse na kaskę.. :p Niezamężna kobieta? Być może siostra.. A ta fałszywa,konkurencja, no nie wiem. Konkurencja w jakim sensie? Powodzenie u mężczyzn,jakieś jest ale nie przekłada się to na życie osobiste, bo mam stałego partnera. Co do problemów ze zdrowiem, mogłabyś coś bliżej, np kiedy,jakie problemy, czy poważne? Tym czasem dziękuję za wróżbę :)

Gość asiulka29l
asia 24 04 1984

Gość gość
a powróżysz reszcie osób kiedy będziesz miała wolny czas ?

Doroto mi samej nie jest lekko czytać z kart :) jeśli chodzi o przyszłość to już złożyłam karty dla Ciebie, ale pamiętam, że pokazywały dom i mężczyznę, który jest lub będzie i że zakochany w Tobie jest. Problemy ze zdrowiem jakieś małe, średnie. Jeśli chodzi o kobietę to ktoś kto chcę Ci zaszkodzić, knuje intrygi i nie możesz mu ufać. Oczywiście to są moje wnioski z tego co pokazały karty a muszę przyznać, że byłaś pierwszą kompletnie obcą osobą dla której je rozłożyłam, więc i tak się cieszę, że połowa ma w sobie coś z prawdy. Niestety karty o pieniądzach zbyt wiele w przyszłości nie mówiły. Pamiętam, że będzie jakieś zawiadomienie z urzędu, możliwe, że chodzi o jakiś spadek, ale nie chcę wprowadzić Cię w błąd.

Gość gość
To ja poprosze 22.04.81 renia

Gość gość
Anka 15 listopad 89

Gość mamfeliczkaifredicza
Ewelina 08.091989, podać jeszcze jakies informacje?np godzine urodzenia?mogę zadać pytanie?

Gość mamfeliczkaifredicza
Ewelina 08.09.1989r o godz 9.08 wieczorem.Żadne konkretne pytanie mi sie nie nasuwa, chciałabym wiedzieć co mnie ważnego czeka w przyszłośći?proszę ;)

Gość gość
To zaś ja Dorota ;) mam męża i.... dom :) zakochany to on raczej nie jest za bardzo :( A jeśli o kaskę chodzi - to na pewno pieniądze będą w najbliższym czasie i prawdopodobnie coś jeszcze do końca tego roku max do roku czasu :) To na pewno,tylko jeszcze dokładnie nie wiem kiedy, bo sprawy toczą się w urzędach i od szybkości pracy tych urzędów to zależy. Nie są to sprawy spadkowe ani majątkowe.Samego spadku się nie spodziewam,ale kto wie? ;) Cieszę się,że mogłam być królikiem doświadczalnym, pozdrawiam i życzę sukcesów w wróżeniu. I nie tylko ;)

Gość gość
łup łup