Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FemmeFataleM

Powróżę z kart klasycznych

Polecane posty

Asiu Co było: jakiś stały partner i kurcze coś co ciężko mi sprecyzować, bo wychodzą mi skrajności... hm... jakbyś uzyskała jakieś korzyści majątkowe, wzbogaciła się, ale także miała problemy, kłopoty przez kobietę. Zagmatwane to, bo z jednej strony karty mówią, że było dobrze finansowo a też spotkało Cię wiele nieprzyjemności. Te dobre strony są przy Tobie i jakimś stałym partnerze. Te nieprzyjemności przy wspomnianej kobiecie stąd sugestia, że ona była powodem. Co jest: jakiś konflikt, kłótnie w rodzinie widzę. Między kimś niezamężnym a ojcem lub osobą starszą - tak to odbieram i jeszcze jest jeszcze dom, sukces na tle rodzinnym a przy nim jakiś niezamężny facet. Co będzie: widzę kartę weselną, przeprowadzkę lub załatwianie spraw urzędowych. Jest zalotnik a przy nim i ta karta weselna, i przeprowadzka i sukcesy oraz zysk. W najbliższym czasie też jest przyjazd kogoś, kto wg mnie przyniesie złe informację. Karty kluczowe, mówią, że pokonasz trudności i problemy jakie staną na Twojej drodze. Staram się czytać z kart i nie ukrywam, że mogę gdzieś samą siebie wprowadzić w błąd, ale tak właśnie interpretuję karty postawione dla Ciebie. O pracy było w nich nie wiele, na pierwszym planie są sprawy rodzinne.

Gość asiulka29l
zgadza sie: miałam męża byliśmy bardzo zgrani bylo dobrze, na drodze staneła jego kolezanka z pracy, pozycił mnie i dziecko dla niej,prace mam stabilną bynajmniej mam taka nadzieję....?

O kurcze nie sądziłam, że to takie czasochłonne :O jutro do pracy trzeba wstać. Mam nadzieję, że chociaż obijam się o rzeczywistość ze swoimi wróżbami, ponieważ motywuje mnie to by uczyć się dalej czytania z kart. Wiadomo, że przez internet to różnie może wyjść. Jeśli chodzi o dalsze wróżenie to pewnie będę wpadać tutaj od czasu do czasu, ale nie powiem kiedy bo zwyczajnie nie wiem :) Może kiedyś tak udoskonalę swoje umiejętności, że będę mogła konkretnie czytać z nich bez wahania się. Zobaczymy ;) Dobranoc P.S. do Asi napisz ile prawdy było w tym co napisałam.

Gość gość
ania 10.06.1987

Gość asiulka29l
czy widzisz mnie w przyszłosci z nim? czy bede jeszcze w [przyszlosci w związku?

Asiu złożyłam już karty, więc nie mogę jeszcze poszperać co tam mówią, ale nie było w nich nic o pogorszeniu się stanu Twojego portfela. Tak jak napisałam było dużo o rodzinie, jakieś problemy, ale one nie były finansowe. Tak czy inaczej poradzisz sobie z nimi i tego jestem pewna, bo karty kluczowe jasno powiedziały: będą problemy, dasz sobie z nimi radę :)

Gość gość
powroz mi prosze ania

Gość asiulka29l
jesteś bardzo utaletowana tarocistką:) bo prawie wszysko sie zgodziło... życze sukcesów w życiu! ściskam :) Asia

Gość gość
Monika, 04.02.1993r..

Asiu tak! Karty jasno mówiły o jakimś facecie, zalotniku i tak jak napisałam przy nim będzie szczęście, jakieś weselicho i wydaje mi się, że zmiana miejsca zamieszkania :) a i ponoć ma mieć on jasne włosy... ale do tego akurat podchodziłabym z rezerwą. Idę spać, bo mnie świat zastanie! :D do nastepnego ;)

Gość asiulka29l
pa :)

Gość gość
no a co ze mną? pierwsza strona Edyta :) czekam !!!!

Gość ja tez cche wrozbe
natalia.3.6.1987 czy bede w najblizszym czasie w ciazy?

Witam :) teraz jestem w pracy, ale tak się wczoraj zafascynowałam wróżeniem dla Asi, że pewnie dziś w nocy (zwykle dopiero wtedy mam czas dla siebie) też wejdę na forum by komuś powróżyć. Proszę by zgłosiły się te osoby, które na pewno będą zaglądały na wątek i odczytają moją wróżbę. Nie chcę aby mój czas i siła zostały poświęcone na darmo. To popularne forum i dużo osób tu wpada przelotem. Podadzą imię, datę i zanim uzyskają odpowiedź to już dawno zapomną o sprawie i nawet nie przeczytają tego co odpiszę. Osobą na prawdę zainteresowanym radzę założyć login i dodać watek do ulubionych by zawsze mieć go na oku :) do zobaczenia w nocy (mam nadzieję) ;)

Gość Marghe Marghe
Malgorzata 23.03.1979

Gość perypetie
czy ja tez moge? kiedy uda mi sie zajsc w ciaze? czy w ogole jest jeszcze szansa? czy dziecko bedzie zdrowe? aga 19.05.76 :)

Gość ..Piotr B. dr dziennikarstwa
Plejada naiwniaków w tym temacie, moim zdaniem należałoby was ubezwłasnowolnić i zabrać dowody osobiste

Gość perypetie
to jeszcze raz ja :) tak dodatkowo jesli mozna, co widzisz jeszcze w najblizszej przyszlosci u mnie? aga 19.05.76 🌻

Gość ..Piotr B. dr dziennikarstwa
Zatwardzenie

Edyto widzę, że Ci zależy na wróżbie. Załóż może login, jeśli się odezwiesz jeszcze to obiecuję, że rozłożę dla Ciebie karty :) Widzę, że każdy zadaje pytania. Jest taki układ,który rozkłada się pod konkretne pytanie, ale jeszcze go nie opracowałam. Jeśli go "wyczuję" i opanuję w jakimś stopniu, bo w sumie to jest najważniejsze to będziemy mogli go wypróbować. Ciekawa jestem jak będzie mi on wychodził, na pewno będzie szybszy, ale i trudniejszy, bo ciężko jest przeczytać z kart konkretną odpowiedź. No nic, teraz nie na to pora. Jak będzie na to czas to na pewno Was poinformuję.

Gość szara**
Agnieszka ur. 14.07.1979r. - wpisałam się na pierwszej stronie, ale było już za późno, więc może teraz się uda :) będę wdzięczna za kilka słów dotyczących mojego życia...

Gość perypetie
to znowu ja.... w takim razie jesli nie pytania, to ogolnie poprosze :) bede zagladac wieczorem na 100% aga 19.0.76 dzieki

Gość mrówka zettt
Zosia 21.12.1989 też chętnie się dowiem czegoś o swoim życiu. pozdrawiam

Gość gość
Wioletta 25.06.1974..bede czekac, dziekuje.

Gość 2626
Izabela 21-08-1983 też bym chciała się czegoś o swoim życiu dowiedzieć, gdyż ostatnio stoję w miejscu i nie wiem co dalej :)

Gość bywalczyniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Agnieszka 22.03.1982 bardzo prosze o wróżbę dla mnie :)

Gość Sławuś
proszę gorąco Pani Aniu o wróżbę uczuciową dlia mnie. Sławek 09.09.1985r.

Gość anka87
od wczoraj pisze i czekam i bardzo prosze o wrozbe Ania,10.06.1987

Gość gość
Ja na pewno będę dzisiaj od wieczora do godzin porannych, już się nie załapię na pewno, ale na nast. raz anna 10.08.93.

Gość pewe
Jaka przyszłość czeka mnie w rodzinie i pracy?