Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irina85

wesele w paszkówce w żorach???

Polecane posty

Gość irina85

ejo!czy ktoś był może na weselu lub organizował jakąś imprezę w paszkówce w żorach?fajniutka sala i niedrogo,proszę o opinie!:)

Gość gość
słyszałam dość dobre opinie o tym lokalu,ale nie wiem bo sama osobiście nie byłam

Gość Justynazory
Hej! Ja planuję wesele w przyszłym roku, miałam problem z wyborem sali. Wybrałam paszkówkę z powodu super opinii ze strony wielu znajomych.

Gość rybeczka911
Byłam tam. Powiem tak jedzenie dobre ale mało chyba zalezy od wyboru menu. Jak wesele to maks 80-90 os. mała sala. Ogólne wrażenia w skali do 6 oceniam na 4

Gość rybeczka911
Planujecie wesele, a nie macie jeszcze zaproszeń ślubnych, zapraszam do kontaktu ze mną hanna.dziwoki@onet.pl . wykonuje zaproszenia, podziękowania, winietki itd.

Gość gość
a ja też byłam na weselu ostatnio w paszkówce,i niczego bym im nie zarzuciła,jedzenie dobre,sala-wystrój piękny i obsługa też ok.a wesele było na ponad 90osób,wiec było miejsc dla każdego,ogólnie polecam:)

Gość gość
fajna sala ,jedzenie też dobre,tort był okropny,strasznie suchy nie dało się go w ogóle jeść,oprócz torta to było naprawdę udane wesele

Gość justynazory
powiem tyle, co do tych tortów to nie ma przymusu brać tortu od nich można sobie zamówic swoj a osoby ktore sie wypowiadają ze sa niedobre moga ich krzywdzic bo nie koniecznie wiedza skad tort byl, wiem tylko tyle ze ich wyroby sa przepyszne, bede miala tam wesele w czerwcu, znam wiele opini na ich temat, jadlam ich wyroby i moge za nich poreczyc:) a i tak jeszcze napisze jak juz bede po weselu:)

Gość Niezdecydowana 352
Wesele w Paszkówce - warto ? Napiszcie swoje opinie ;) Z góry dziękuję! ;)

Gość żorkowa
Byłam na weselu, podobało mi się :) Ładna sala, dobre jedzenie i jest gdzie pospacerować, a moim zdaniem to ważne. Sama szukam sali na wesele i biorę ją pod uwagę.

Gość gość
ja tez moge sie wypowiedziec na temat tego lokalu.Bylam tam pierwszy raz na weselu i szczerze po nazwie to myslalam ze bedzie to cos w stylu wiejskim,nie spodziewalam sie ze znajde sie w takim eleganckim lokalu.Obsluga bardzo dobra,jedzenie pyszne wszystko przygotowane na swierzo,kluski ,makaron i krokiety wszystko robione na miejscu ,zadnych mrozonek.Jedynie co nie zabardzo mi podeszlo to ciasta,w tym wypadku mlodzi sie nie popisali,zamowili kolocze z serem,z makiem i z jablkami,tort byl za bardzo suchy a wlasciwie wcale nie byl nasaczony.Nie wiem skad byly te ciasta ,ale byl tez deser kopa ,ten to byl pyszny

Gość Jarek D
W Paszkówce? Nie jest źle, ale są lepsze w Żorach :) Wiem z doświadczenia fotografa, oceniam salę i jedzenie, jeśli młoda para o to zadba hehe. Tymczasem zrobię sobie małą reklamę: http://www.jarekdabkowski.pl/ - jeśli ktoś zainteresowany, piszcie i powołujcie się na Kafeteria.pl :)

Gość Młoda z Żor
Miałam wesele w Paszkówce, ktoś powyżej ich krzywdzi mówiąc że było na weselu ciasto typu: "kolocze z serem,z makiem i z jablkami" nie ma takiego ciasta w karcie do wyboru. Ja byłam zadowolona z wesela urządzonego tam sala b.ładna podobała się gościom, jedzenie im smakowało ogólnie chwalili :) Polecam

Gość gość
Dzień dobry :) chciałabym odświeżyć temat. Czy ktoś organizował lub był w Paszkówce na weselu? :) Proszę o opinie.