Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoraś z was prowadzi podobnie pustelnicze życie jak ja????

Polecane posty

Gość Iza-SP
Miałam dosyć bliską koleżankę, ale to nie przetrwało. Ona miała córkę o kilka lat młodsza od mojego syna, jej mąż nie pozwalał wychodzić a jak wyszła raz na 2-3 miesiące wieczorem żeby złapać "oddechu" dla higieny psychicznej to dostawała dziwne sms-y od niego, póxniej przez tydzień stroił jej fochy-bez sensu. A żeby nawet gdzieś pojechać z dziećmi (30km od nas jest fajny zalew, piękne otoczenie, lasy, plac zabaw) jakoś nie miała chęci a pieniądze wolała wydać na fajki.

Gość gość
zapraszam mamy (te przyszłe także) i maluchy na zdjęcia (cena tylko 250zł) facebook.com/studiopinezka studiopinezka.pl

Gość Iza-SP
Jaki tu spokój na na na naaaa... :)

Gość mieszkam pod Warszawą
Hej! :) Ja jestem :) Dokładniej, to u mnie z dobrymi koleżankami/znajomymi jest tak, że mam pecha, bo osoby z którymi się najbardziej rozumiem albo się po świecie porozjeżdżały albo po Polsce...mam z nimi częsty kontakt przez net, ale to nie to samo :O. No i jak piszecie cześć kontaktów nawet sensownych umarło śmiercią naturalną, bo ludzie w różne strony poszli, przestaliśmy też się dogadywać, nic na siłę.

iza, ty mieszkasz w Warszawie? :). Ta propozycja spotkania była do mnie? ;)

Gość Iza-SP
Propozycja do tych co bywają w Warszawie, a ja bywam w Warszawie :)

Gość Iza-SP
Dzięki, ale raczej dla mnie temat nie aktualny :) Ubrań na kiermaszach nie kupuję a i brzuchatki raczej ze mną nie pogadają bom już stara matka ;) Dziecię mam w wieku szkolnym :)

Gość Iza-SP
Puk puk... :D

Gość Iza-SP
Nie ma nikogo? :)

Gość gośćAutorka
Czesc, widze ze temat trochę pociągnął ;-) Ja dzisiaj jestem akurat w dobrym nastroju, gdzy wczoraj poszalałam sobie w Kongresowej na koncercie "Perfectu" :-) Poza tym od rana rozpiera mnie energia, mimo upału jestesmy juz po solidnych zakupach, wiec wyjscie "do ludzi" zaliczone :-D teraz dzieciaki pluskaja sie w wannie dla ochlody a ja sobie klikam :-)

Hej! :) autorko, ile masz lat? ;). nie jest źle, jak na koncerty chodzisz :) ja sie wybieram w niedzielę na festiwal książki jest w Warszawie :) iza, ja się mogę spotkać :), ale nie tak od razu, popiszmy najpierw tutaj.

Gość gość
Ja tak mam jak autorka,mam zainteresowania,uwielbiam chodzić na koncerty,do teatru, kina a nie mam z kim. Tzn. raz na ruski rok pojde z bratem i ewentualnie jego znajomymi na jakis koncert albo do kina.Z mezem jak juz to tylko od czasu do czasu do kina,ale rzadko bo on lubi zupelnie inne filmy, siedze na urlopie zaraz zaczne wychowawczy, znajomych mam tylko z pracy z którymi teraz poza praca sie wogole praktycznie nie spotykam,tzn. niby sa znajomi meza i znimi sie spotykalismy nawet czesto,ale kompletnie nie pasuje mi to towarzystwo,brak wspolnych zainteresowan,co ja mowie oni wogole nie maja zadnych zainteresowan... inne kontakty sie pourywaly i to naparwde fajne i nie z mojej winy. Czuje ze zycie przecieka obok mnie,mam z tego powodu depresje bo naparwde czuje sie jak pustelnik.:(((((

Gość bambaryła31
no i ostatni omoja jedyna rozrywka jest lazenie po galerii :(((( bede pisac jak cos z tego nika

Gość bambaryła31
szkoda ze to spotkanie dla mam nie jest w moim miescie,mam sporo ciuchow do sprzedania no i generalnie wyszloby sie gdzies

Gość Iza-SP
bambaryła to sprzedawaj ubrania na Allegro, ja tak robię i do kieszeni wpada kilkaset złotych miesięcznie :)

Gość Iza-SP
Znowu nikogo nie ma? :)

Gość gość
gdzie sie schowalyscie?

Gość bambaryła31
z tymi ubraniami,zbieram się i zbieram i nie mogę się zebrać są tu jeszcze jakies pustelniczki ? ;)

Gość Iza-SP
Ja jestem ale Was nie ma :)

Gość Iza-SP
Ja też się kilka lat zbierałam i zebrać nie mogłam, ale jak zaczęłam sprzedawać to ładna suma w portfelu się znalazła ;)

Hej! ;) i ja jestem ;). jaki plan na dziś macie? :)

Gość Iza-SP
A konkretnie o co pytasz? Bo u mnie uporządkowany plan dnia jest ;)

Gość Iza-SP
Gdzie Wy znowu? :)

Gość bambaryła31
hej zagląda ktoś tu jeszcze?

Gość bambaryła32
no i tyle niby pustelniczek,a jak co do czego to zawsze temat umiera:(