Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malusia czarnusia

POMOCY !!! JAK SCHUDNĄĆ W 2-4 TYGODNIE ????? :(

Polecane posty

Proszę o pomoc, mam 17 lat, ważę 59kg przy wzroście 165cm... :(( Jestem budową ''gruszka'', mam grube wielkie uda i tyłek ;( co zrobić żeby szybko schudnąć ??? mam bieżnię i rowerek stacjonarny, ale po jakim czasie widać jakieś efekty ??? liczę na szybką pomoc :(

Gość gość
"Jestem budową ''gruszka'', " :o

Gość gość
MASZ BIEŻNIE I ROWEREK???? I nie wiesz jak schudnąć? Chryste.. A poza tym Boże jak ja Ci zazdroszcze tego sprzętu:( Gdybym ja miała to bym z bieżni nie schodziła :(

Gość gość
pół godzinny rowerek pół godziny bieżnia, codziennie jak wstaniesz z łóżka jeszcze przed śniadaniem. no i dieta!

Gość pkdmwt
Tylko kefir i maslanka. schudniesz 9 kg w dwa tygodnie bez cwiczen.

Gość gość
taaaaaaaaaaa i walna ci nery i wyladujedz w szpitalu.ciemny chleb jedz.warzywa gotowane jaja miesko chude gotowane

ja zrzucilam 4 kg w 4 tygodnie zapierdzielajac w pracy :P ty sobie poswiecaj godzine dziennie na cwiczenia

Gość gość
przesadzasz. Ale jak już się tak upierasz to w te 4 tygodnie śmiało zrzucisz 3-4 kg, chyba więcej nie potrzebujesz? I nie wierzę ci, że masz strasznie grube d*psko i uda, ważyłam tyle samo (teraz ważę około 55-56 kg) i przy figurze gruszki nie wyglądałam źle. Więc przesadzasz, ale w sumie rozumiem to, każdy ciągle się czegoś w sobie dopatruje.