Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak motywacji

brak motywacji/15kg do zgubienia

Polecane posty

Gość brak motywacji

Witam.... mam 168cm i ważę 68/69kg. 1,5 roku temu było już 61kg, wcześniej, zanim taką wagę osiągnęłam (troszkę głodowaniem) było już 78kg. Teraz jestem z facetem, któremu moja waga nie przeszkadza, wygląd też nie, uwielbiamy razem jeść (jemy zdrowo) ale czasami późno, no i tak sobie szczęśliwie trwamy.... ale mi źle z moim ciałem. Marzę o 55kg, a przede wszystkim szczupłych nogach i braku cellulitu... jem zdrowo, ale sporo no i te słodycze... czasami za dużo czekolady. i ten sport... taki z doskoku, jak się wezmę, to ćwiczę, a jak przestanę (np z powodu okresu), to później ciężko mi zacząć znowu. i tak właściwie brak mi takiego bodźca, który dałby mi radość ze zrzucanych kg. wiem, że byłabym szczęśliwa, wiem też, że jakby mój facet wymuszał na mnie schudnięcie, to bym była wściekła. cieszę się, że kocha mnie taką jaka jestem, ale mi przeszkadzają moje okropne nogi!!!! i co wy na to??? ;)

Gość brak motywacji
...no i chyba tu jej nie znajdę:(

Gość gość
moze dolacz do jakiegos topiku , a nie czekaj az ktos tu zagladnie

ja zaczelam od wczoraj 3d chili, bardzo mi pasuje, bo ciagle jem cos innego, posilki sa bardzo szybkie smaczne i naprawde urozmaicone. A co najwazniejsze nie czuje glodu. Moze by Ci taka dietka przypasowala, bo ja przynajmniej nie bardzo czuje ze na diecie jestem, poza tym ze pilnuje sie aby w miare regularnie spozyc kolejny posilek. AAA jesli chodzi o czekaloda, to zaczelam od wczoraj odwyk, bo potrafilam jesc bez konca, codziennie...uwielbiam czekolade ale koniec!

Ja mam podobnie jak ty, kochajacego faceta, ktoremu moja waga nie przeszkadza, za to mi bardzo bo jestem bardzo niska i jakies 7kg nadwagi...od lutego probuje to zrzucic i czesto jest tak, ze 4kg mi spadnie potem 5-6 wraca i znowu jestem w punkcie wyjscia...postanowilam jesc 5 posilkow o stalej porze. Kiedys tak schudlam w 2m-ce 11 kg i nie glodowalam :)

Gość gość
motywacja sama przyjdzie jak zobaczysz pierwsze efekty i uslyszysz pochwaly :D a moja znajoma schudla na diecie witarianskiej 15kg w 3 miechy, bez zadnych cwiczen, ostatni posiilek do 18, ale je ile chce -do oporu i czuje sie bardzo dobrze, dla motywacji oglada na you tube wyklady Boutenko i kogos tam jeszcze

Gość Olcia Dubicka
Przede wszystkim wiesz doskonale o tym że musisz tą czekoladę wyeliminować, możesz zjeść kostkę czy dwie gorzkiej czekolady ale nie objadać się niom. Nie kupuj jej to nie będzie Cię tak kusić :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.